Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ – Έκανε το μπόλι και υπέστη μετά φρικτά νεκρωτικά έλκη μέχρι να την ΦΑΝΕ…ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ.

ΦΡΙΚΗ – Έκανε το μπόλι και υπέστη μετά φρικτά νεκρωτικά έλκη μέχρι να την ΦΑΝΕ…ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ.

by _
0 comment 174 views

ΦΡΙΚΗ – Έκανε το μπόλι και υπέστη μετά φρικτά νεκρωτικά έλκη μέχρι να την ΦΑΝΕ…ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Τρομερές φωτογραφίες – 32χρονη διπλή εμβολιασμένη γυναίκα νεκρή, φαγωμένη από φρικτά νεκρωτικά έλκη


Σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής διαβάζουμε τα εξης ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ για μια γυναίκα που έκανε το θανατηφόρο μπόλι για τον ψευδο-κορωνοϊό…ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΒΡΙΒΑ:

Δημοσιεύθηκε διαδικτυακά 15 Απριλίου 2022.

Αναφορά Περίπτωσης: Ιδιοπαθής Υποδόρια Θρομβωτική Αγγειοπάθεια

Τα έλκη των κάτω άκρων έχουν σημαντική νοσηρότητα, με τη θεραπεία να καθορίζεται από την υποκείμενη διαταραχή. Η αναφερόμενη είναι μια 32χρονη γυναίκα που εμφανίζει μικρούς όζους στο δέρμα και μώλωπες στα πόδια της 4 εβδομάδες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της για τον COVID. Αυτές οι βλάβες εξελίχθηκαν σε μεγάλα, νεκρωτικά έλκη για αρκετούς μήνες. Η αρχική εξέταση έδειξε εκτεταμένη παννική θρομβωτική αγγειοπάθεια με ισχαιμική νέκρωση του δέρματος. Ο ιστός ήταν αρνητικός για ασβεστοποίηση στην ιστοχημεία Von Kossa και προτάθηκε η λειτουργική διάγνωση της υποδόριας θρομβωτικής αγγειοπάθειας.

Τα έλκη προχώρησαν παρά τις θεραπείες με κορτικοστεροειδή, θεραπευτική αντιπηκτική αγωγή, ενδοφλέβια ανοσοσφαιρίνη, πλασμαφαίρεση, θειοθειικό νάτριο, φροντίδα τραύματος και επαναλαμβανόμενο καθαρισμό. Τα μεταγενέστερα δείγματα απομάκρυνσης κατέδειξαν σπάνιες αγγειακές και παναγγειακές ασβεστώσεις. Αυτό το εύρημα υποστηρίζει την υπόθεση ότι η υποδόρια θρομβωτική αγγειοπάθεια είναι πρόδρομος της ασβεστοφυλαξίας, της τρέχουσας εργασιακής διάγνωσης του ασθενούς. Ωστόσο, βάσει της συνολικής κλινικής εικόνας του ασθενούς, δεν έχει βρεθεί ακόμη οριστική διάγνωση. Αυτή η έκθεση υπογραμμίζει τις προκλήσεις της εργασίας με σπάνιες ασθένειες και τη σημασία της διεπιστημονικής συνεργασίας.

Η πλήρης έκθεση εδώ >> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9…

Δείτε τώρα το βίντεο….

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr