Home ΔΙΕΘΝΗ Η Ευλογιά των…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΕΙΝ’ΕΔΩ!: Την είχε «προφητέψει» πέρσι ο Μπιλ ΓΚΕΪτς και..ΞΑΝΦΝΙΚΑ υπάρχει και…ΜΠΟΛΙ για αυτό!!!

Η Ευλογιά των…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΕΙΝ’ΕΔΩ!: Την είχε «προφητέψει» πέρσι ο Μπιλ ΓΚΕΪτς και..ΞΑΝΦΝΙΚΑ υπάρχει και…ΜΠΟΛΙ για αυτό!!!

by _
0 comment 200 views

Η Ευλογιά των…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΕΙΝ’ΕΔΩ!: Την είχε «προφητέψει» πέρσι ο Μπιλ ΓΚΕΪτς και..ΞΑΝΦΝΙΚΑ υπάρχει και…ΜΠΟΛΙ για αυτό!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Την ευλογιά των ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ την είχει «προφητέψει» πέρσι ο Μπίλ ΓΚΕΪτς και ξαφνικά…ΕΙΝἘΔΩ μαζί με το σχετικό…ΜΠΟΛΙ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Τώρα το ΠΟΣΑ….ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ…«ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ..ΨΕΥΤΟ-ΑΣΘΕΝΕΙΑ, όπως «εμβολιάστηκαν» για τον ψευδο-κορωνοϊό», αυτό μένει να το δούμε!!!….


Ευλογιά των πιθήκων: Παγκόσμια ανησυχία, συστάσεις σε ΕΕ και ΗΠΑ για νέα εμβόλια

Ποιες χώρες έχουν ανακοινώσει επιβεβαιωμένα κρούσματα – Ανεμοβλογιά ήταν τελικά το ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα – Επτά ερωτοαπαντήσεις για την ασθένεια – Καθησυχαστικός ο Μπουρλά σε δηλώσεις του….

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως περνάει η πανδημία του κορωνοϊού μετά την αύξηση των κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), απαντώντας σε ερωτήσεις την Κυριακή, δήλωσε ότι θα προβεί στη σύσταση για τα προγράμματα εμβολιασμού, σε μια αξιολόγηση κινδύνου που θα δημοσιευθεί σήμερα.

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπαίντεν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν ποια εμβόλια μπορεί να είναι διαθέσιμα για την προστασία των ανθρώπων από την ευλογιά των πιθήκων, λέγοντας ότι «όλοι» πρέπει να ανησυχούν καθώς τα κρούσματα εξακολουθούν να εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο.

«Δεν μου έχουν πει ακόμη ποιο είναι το επίπεδο έκθεσης, αλλά είναι κάτι για το οποίο όλοι θα πρέπει να ανησυχούν», δήλωσε ο Μπάιντεν  από τη Νότια Κορέα λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιαπωνία για τη σύνοδο κορυφής Quad και πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για να προσδιοριστεί ποιο εμβόλιο θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό.

Διαβάστε περισσότερα…ΑΝΟΗΣΙΕΣ για αυτό ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/world/article/1246136/eulogia-ton-pithikon-pagosmia-anisuhia-sustaseis-se-ee-kai-ipa-gia-nea-emvolia/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr