Home ΔΙΕΘΝΗ Μαντέψτε ποια μεγάλη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα τυχαίνει να είναι πρώτη στον κόσμο σε…ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;;; Έβδομη στη λίστα η…ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

Μαντέψτε ποια μεγάλη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα τυχαίνει να είναι πρώτη στον κόσμο σε…ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;;; Έβδομη στη λίστα η…ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

by _
0 comment 145 views

 Image:  Alexei Druzhinin/TASS)

Μαντέψτε ποια μεγάλη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα τυχαίνει να είναι πρώτη στον κόσμο σε…ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;;;…

Θα…ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ…!!!…

Έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας στον κόσμο…!!!…

Έβδομη στη λίστα η…ΟΥΚΡΑΝΙΑ


«Δύναται γυνή να λησμονήση το θηλάζον βρέφος αυτής, ώστε να μη ελεήση το τέκνον της κοιλίας αυτής; αλλά και αν αύται λησμονήσωσιν, εγώ όμως δεν θέλω σε λησμονήσει.» – Ισ. 49:15


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Μάιου 2022 ? Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον ιστότοπο worldpopulationreview.com, μαθαίνουμε τα ακόλουθα σχετικά με τα ποσοστά αμβλώσεων ανά χώρα για το 2022…

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου 73 εκατομμύρια προκαλούμενες αμβλώσεις συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, με το 61% όλων των ακούσιων κυήσεων και το 29% όλων των κυήσεων γενικά να καταλήγουν σε άμβλωση. Ο ΠΟΥ διατηρεί επίσης μια βάση δεδομένων με τους νόμους, τις πολιτικές και το επίπεδο υποστήριξης των αμβλώσεων κάθε χώρας στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Η παρακολούθηση του ποσοστού των αμβλώσεων σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο είναι δύσκολη επειδή πολλά έθνη δεν καταγράφουν ούτε αναφέρουν ποσοστά αμβλώσεων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε έθνη όπου η άμβλωση είναι παράνομη, και επομένως δεν τηρούνται επίσημα αρχεία.

Μια συχνά αναφερόμενη βάση δεδομένων για τα ποσοστά αμβλώσεων είναι η έκθεση World Abortion Policies που δημιουργήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η έκθεση μετρά τον αριθμό των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε γυναίκες μεταξύ 15 και 44 ετών σε μια δεδομένη χώρα. Τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών προσφέρουν ένα ισχυρό παράδειγμα των ελλείψεων των στατιστικών για τις αμβλώσεις: Καλύπτουν λιγότερο από το ένα τρίτο των 193 χωρών του κόσμου και είναι ολοένα και πιο ξεπερασμένα, ωστόσο παραμένουν μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα δεδομένα.

Οι 10 κορυφαίες χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά αμβλώσεων (ετησίως ανά 1000 γυναίκες) – Ηνωμένα Έθνη:

Ρωσία – 53,7 (2004)
Βιετνάμ – 35,2 (2000)
Καζακστάν – 35,0 (2004)
Εσθονία – 33,3 (2005)
Λευκορωσία – 31.7 (2004)
Ρουμανία – 27.8 (2004)
Ουκρανία – 27,5 (2004)
Λετονία – 27.3 (2004)
Κούβα – 24.8 (2004)
Κίνα – 24,0 (1998)

Χαρακτηριστικό είναι γεγονός πως έβδομη στη λίστα δεν είναι άλλη από την ίδια την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Άρα, μιλάμε για δύο χώρες που είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο σε εκτρώσεις, δύο χώρες που πολεμάνε η μία την άλλη, κάτι το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει ακόμη και τον…Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ και…ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, το ποσοστό αμβλώσεων στη Ρωσία είναι 53,7 ανά 1.000 γυναίκες. Το Βιετνάμ έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό με 35,2, ακολουθούμενο από το Καζακστάν με 35. Στον αντίποδα, το Μεξικό έχει το χαμηλότερο ποσοστό αμβλώσεων 0,1, ακολουθούμενο από την Πορτογαλία με 0,2. Η άμβλωση είναι νόμιμη σε όλα αυτά τα έθνη.

Μεταξύ 1993 και 2008, ο πληθυσμός της Ρωσίας σημείωσε σημαντική μείωση του πληθυσμού της από 148,37 εκατομμύρια σε 143,25. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ρωσία παρουσίασε χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας. Από τότε, ο πληθυσμός αυξήθηκε ξανά στα 145,93 εκατομμύρια. Ωστόσο, ο πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στο αποκορύφωμά του στα τέλη του 2020 και προβλέπεται να αρχίσει και πάλι να μειώνεται.

Η Ρωσία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας στον κόσμο με 1,58 γεννήσεις ανά γυναίκα, το οποίο είναι επίσης χαμηλότερο από το ποσοστό αναπλήρωσης των 2,1 γεννήσεων ανά γυναίκα. Η Ρωσία έχει επίσης έναν από τους γηραιότερους πληθυσμούς στον κόσμο με μέση ηλικία τα 40,3 έτη. Περαιτέρω συνεισφορά στη μείωση του πληθυσμού της Ρωσίας είναι το χαμηλό επίπεδο μετανάστευσης.

Αν και οι προβλέψεις για το μέλλον της Ρωσίας είναι πολύ δύσκολες, εκτιμάται ότι η Ρωσία θα πέσει από την 9η πολυπληθέστερη χώρα στη 17η έως το 2050. Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενισχύσει τη μείωση του πληθυσμού της Ρωσίας ενθαρρύνοντας τη μετανάστευση και τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων , αλλά οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο πληθυσμός της Ρωσίας θα μειωθεί από 142 εκατομμύρια το 2014 σε μόλις 128 εκατομμύρια μέχρι το 2050.

Περισσότερα για τη Ρωσία σε σχέση με αυτό το θέμα εδώ >> https://worldpopulationreview.com/countries/russia-population

Δείτε περισσότερα στοιχεία και γραφήματα εδώ! >> https://worldpopulationreview.com/country-rankings/abortion-rates-by-country

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr