Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ το πριν το κατεβάσουν!!! – ΙΔΟΥ το αρχικό ρεπορτάζ του CNN την 11η/09/2001: «Δεν υπάρχουν στοιχεία για συντριβή αεροπλάνου πουθενά κοντά στο Πεντάγωνο»…!!!

ΔΕΙΤΕ το πριν το κατεβάσουν!!! – ΙΔΟΥ το αρχικό ρεπορτάζ του CNN την 11η/09/2001: «Δεν υπάρχουν στοιχεία για συντριβή αεροπλάνου πουθενά κοντά στο Πεντάγωνο»…!!!

by _
0 comment 173 views

ΔΕΙΤΕ το πριν το κατεβάσουν!!! – ΙΔΟΥ το αρχικό ρεπορτάζ του CNN την 11η/09/2001: «Δεν υπάρχουν στοιχεία για συντριβή αεροπλάνου πουθενά κοντά στο Πεντάγωνο»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα ακόλουθα πλάνα ενος ρεπορτάζ του CNN προβλήθηκαν ΜΟΝΟ μία φορά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και ποτέ ξανά για…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν «Η Αμερική υπό επίθεση – Τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον».

Και λέει τα εξής ο δημοσιογράφος:

Έριξα μια ματιά στην τεράστια τρύπα που βρίσκεται στο πλάι του κτιρίου, αλλά από την επιθεώρησή μου από κοντά, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ένα αεροπλάνο συνετρίβη οπουδήποτε κοντά στο Πεντάγωνο. Το μόνο σημείο είναι η πραγματική πλευρά του κτιρίου όπου σημειώθηκε η συντριβή. Και όπως είπα τα μόνα κομμάτια που έχουν απομείνει από αυτό που μπορείτε να δείτε είναι αρκετά μικρά για να τα μαζέψετε με το χέρι. Δεν υπάρχουν μεγάλα τμήματα ουράς, τμήματα φτερών, άτρακτος, τίποτα τέτοιο.

Δείτε τώρα το πρώτο βίντεο, που είναι αποθηκευμένο σε τρείς μορφές σε περίπτωση ανάγκης, μετά το δεύτερο…


Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο γιατί αυτό που χτύπησε το Πεντάγωνο μόνο ένα «αεροπλάνο» ΔΕΝ ΗΤΑΝ αλλά…ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr