Home ΔΙΕΘΝΗ Η ρωσική αεροπορία καταστρέφει συστήματα S-300 στην Ουκρανία. ΚΥΡΙΑΚΟ, οι δικοί μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΜΗΠΩΣ είναι ακόμη…ΑΘΙΚΤΟΙ ΑΠΟ…ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;

Η ρωσική αεροπορία καταστρέφει συστήματα S-300 στην Ουκρανία. ΚΥΡΙΑΚΟ, οι δικοί μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΜΗΠΩΣ είναι ακόμη…ΑΘΙΚΤΟΙ ΑΠΟ…ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;

by _
0 comment 98 views

© Russian Defense Ministry’s press service/TASS

GreekNewsOnDemand.com: Η ρωσική αεροπορία καταστρέφει συστήματα S-300, αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στην Ουκρανία. ΚΥΡΙΑΚΟ, οι δικοί μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΜΗΠΩΣ είναι ακόμη…ΑΘΙΚΤΟΙ ΑΠΟ…ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;


TASS: Η ρωσική αεροπορία καταστρέφει συστήματα S-300, αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στην Ουκρανία

Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας καταστρέφουν επίσης δύο ουκρανικά αεροσκάφη Su-24M, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Υποστράτηγος Igor Konashenkov….


ΜΟΣΧΑ, 1 Μαΐου. /TASS/. Η αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέστρεψε δύο πυραυλικά συστήματα S-300 και κατέστρεψε δύο αποθήκες με πυρομαχικά και καύσιμα σε ουκρανικό έδαφος, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Κυριακή ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ.

“Η επιχειρησιακή-τακτική και στρατιωτική αεροπορία των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων κατέστρεψε δύο ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300 στις περιοχές των οικισμών Zaporozhye και Artemovsk. Δύο αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στις περιοχές των οικισμών Privolnoe και Shevchenko της περιοχής Zaporozhye χτυπήθηκαν, καθώς και 15 οχυρά και περιοχές συγκέντρωσης δυνάμεων και εξοπλισμού», είπε.

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα υπόστεγο με όπλα και πυρομαχικά που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες στην περιοχή της Οδησσού χρησιμοποιώντας πυραύλους Oniks και κατέστρεψαν τον διάδρομο προσγείωσης ενός στρατιωτικού αεροδρομίου, πρόσθεσε ο Konashenkov. «Οι πύραυλοι υψηλής ακρίβειας Onyx κατέστρεψαν ένα υπόστεγο με όπλα και πυρομαχικά που παραλήφθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή της Οδησσού και επίσης κατέστρεψαν τον διάδρομο προσγείωσης», είπε.

Επτά στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας χτυπήθηκαν από πυραύλους υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων τριών αποθηκών πυραυλικών όπλων και πυρομαχικών, πρόσθεσε ο Konashenkov. «Πύραυλος υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε επτά στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων περιοχών συγκέντρωσης δυνάμεων και στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς και τρεις αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού και πυρομαχικών στις περιοχές των οικισμών Berezovoe στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, Slatino και Barvenkovo ​​στην περιοχή Kharkov», είπε.

Ταυτόχρονα, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν δύο ουκρανικά αεροσκάφη Su-24M, 12 drones και δύο πυραύλους Tochka-U. “Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο βομβαρδιστικά Su-24M της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή του Χάρκοβο. Επίσης 12 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας”, είπε ο Konashenkov.

Περίπου 150 αεροσκάφη, καθώς και 672 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και 312 πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων της Ουκρανίας έχουν καταστραφεί από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ >> https://tass.com/defense/1446053

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr