Home Greek News ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ;

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ;

by _
0 comment 158 views

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ;


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Έγραψα την περασμένη εβδομάδα, πως με πληροφορούν πως συνεχίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του (ART TV) να “υμνεί” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω χαλαρής κριτικής και με την ανάδειξη του ψευδεπίγραφου: “και ποιον να ψηφίσουμε;”!

Θλίβομαι πραγματικά γι΄ αυτόν τον πολιτικό άνδρα που κάποτε ως Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπνεύστηκε το “ρήξη και ανατροπή στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο”, εμπνέοντας χιλιάδες Ελλήνων και οι οποίοι τον είχαν θεοποιήσει για τα πατριωτικά και Χριστιανοορθόδοξα πιστεύω του!

Έτσι τουλάχιστον φάνταζε στα μάτια του λαού τα πρώτα χρόνια ιδρύσεως του κόμματος ΛΑΟΣ! Γιατί στη συνέχεια ο ίδιος αποδόμησε το κόμμα και πρόδωσε τους ψηφοφόρου του!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >>> https://egerssi.gr/%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr