Home ΔΙΕΘΝΗ Η Ουκρανία κάνει κατάχρηση της αμερικανικής τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να σαρώσει και να αναγνωρίσει πρόσωπα νεκρών Ρώσων και στη συνέχεια να στείλει τις εικόνες στις οικογένειές τους!!!

Η Ουκρανία κάνει κατάχρηση της αμερικανικής τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να σαρώσει και να αναγνωρίσει πρόσωπα νεκρών Ρώσων και στη συνέχεια να στείλει τις εικόνες στις οικογένειές τους!!!

by _
0 comment 125 views

Η Ουκρανία κάνει κατάχρηση της αμερικανικής τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να σαρώσει και να αναγνωρίσει πρόσωπα νεκρών Ρώσων και στη συνέχεια να στείλει τις εικόνες στις οικογένειές τους!!!

Σύμφωνα με την Washington Post, η ουκρανική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του Volodomir Zelensky, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί την αμερικανική τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να σαρώσει και να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των νεκρών Ρώσων στρατιωτών, ώστε στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες των θανόντων – συγκεκριμένα τις μητέρες – προκειμένου να τους τρομοκρατούν και υποδαυλίζουν το αντιπολεμικό αίσθημα μεταξύ των Ρώσων πολιτών.

Συνολικά, η ουκρανική κυβέρνηση έχει εκτελέσει πάνω από 8.600 σαρώσεις αναγνώρισης προσώπου σε νεκρούς ή αιχμαλωτισμένους Ρώσους στρατιώτες από την έναρξη του πολέμου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τον Στρατό Πληροφορικής της χώρας, ο οποίος αποτελείται από «μια εθελοντική δύναμη χάκερ και ακτιβιστών που παίρνει την καθοδήγησή της από την ουκρανική κυβέρνηση». Η παράνομη ομάδα λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει τα θετικά στοιχεία ταυτοποίησης που προέρχονται από την τεχνολογία που βασίζεται στις ΗΠΑ για να παρενοχλήσει τις οικογένειες 582 Ρώσων στρατιωτών.

Οι επικοινωνίες της Ουκρανίας προς τα τρομοκρατημένα μέλη της οικογένειας περιελάμβαναν την αποστολή τους φωτογραφιών των εγκαταλελειμμένων πτωμάτων.

Περισσότερα εδώ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/ukraine-abusing-us-facial-recognition-technology-scan-identify-faces-dead-russians-send-images-families/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr