Home Greek News Βίντεο δείχνουν διαδηλωτές στην Ελλάδα να προσπαθούν να εμποδίσουν την αποστολή όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – Τα όπλα ήταν για τη μεγάλη μάχη στο…ΝΤΟΝΜΠΑΣ!!!

Βίντεο δείχνουν διαδηλωτές στην Ελλάδα να προσπαθούν να εμποδίσουν την αποστολή όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – Τα όπλα ήταν για τη μεγάλη μάχη στο…ΝΤΟΝΜΠΑΣ!!!

by _
0 comment 172 views

© Photo : YouTube Screenshot

SPUTNIK: Βίντεο δείχνουν διαδηλωτές στην Ελλάδα να προσπαθούν να εμποδίσουν την αποστολή όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

GreekNewsOnDemand.com: Τα όπλα ήταν για τη μεγάλη μάχη στο…ΝΤΟΝΜΠΑΣ!!! Είναι ολοφάνερο αυτό. Αλλά ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ όμως αυτό οι Αμερικανοί ότι, δηλαδή, οι Ρώσοι θα κάνουν μεγάλη επίθεση σε αυτήν την πόλη, κάτι το οποίο είναι ήδη σε εξέλιξη ΤΩΡΑ;;; Υποτίθεται ότι, νωρίτερα τον Απρίλιο, η Δύσις δεν ήξερε ακόμη για τις προθέσεις των Ρώσων για επίθεση στο Ντονμπάς ΤΩΡΑ. Αυτό που αμφισβητείται εδώ είναι η καταπληκτική χρονική στιγμή της αποστολής αυτών των όπλων, μέσω Ελλάδας, στο DONBAS ακριβώς την ώρα της μεγάλης μάχης εκεί…


Νωρίτερα τον Απρίλιο, καθώς οι δυτικές χώρες διοχετεύουν αποστολές όπλων στην Ουκρανία, όπου η Ρωσία διεξάγει μια ειδική επιχείρηση για την «αποστρατιωτικοποίηση και αποναζισμό» της χώρας, οι διαδηλώσεις των ελληνικών σιδηροδρόμων είχαν καταφέρει να εμποδίσουν μια αποστολή αμερικανικών τανκς στην Ουκρανία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν διαδηλωτές στο ελληνικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης να προσπαθούν να σταματήσουν την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία στις 6 Απριλίου και μάλιστα να εμπλέκονται σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

Οι διαμαρτυρίες, που φέρεται να οργάνωσε το ΠΑΜΕ Ελλάδα – Αγωνιστικό Μέτωπο Παντός Εργαζομένου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων μέλη του ΠΑΜΕ, ένας δημοσιογράφος και 2 μέλη του ΚΚΕ (ΚΚΕ). Η αστυνομία είχε καταφύγει σε δακρυγόνα για να διαλύσει τις διαδηλώσεις.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα την ίδια μέρα όταν η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι απελαύνει δώδεκα Ρώσους διπλωμάτες, καθιστώντας την τελευταία χώρα της ΕΕ που εντάχθηκε στο κύμα απελάσεων που συνδέονται με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Η προκλητική απροθυμία να γίνει συνένοχος στην αποστολή περισσότερων όπλων για την υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου εκφράστηκε σε πολλές προηγούμενες περιπτώσεις στην Ελλάδα.



Έτσι, η Αρχή Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΤΡΑΙΝΟΣΕ απείλησε να απολύσει άτομα μετά τις διαδηλώσεις των σιδηροδρόμων στη Θεσσαλονίκη που καθυστέρησαν τη μεταφορά αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών αρμάτων μάχης στην Αλεξανδρούπολη, λιμάνι στο βόρειο τμήμα της χώρας, ώστε στη συνέχεια να οδηγηθούν στα σύνορα με την Ουκρανία.

Οι διαδηλωτές είχαν αρνηθεί να «γίνουν συνένοχοι» σε ενέργειες, οι οποίες, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα η Ρωσία, οδηγούν μόνο σε μεγαλύτερες απώλειες ζωών λόγω των προμηθειών όπλων από το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους του.

Είχαν παρέμβει και ελληνικά συνδικάτα, λέγοντας ότι απαίτησαν το σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό της χώρας «να μην χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του οπλοστασίου ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε γειτονικές χώρες».

Είχαν μεταδώσει ελληνικά ΜΜΕ ότι η Αρχή Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρήκε απεργοσπάστες που συμφώνησαν να οδηγήσουν το τρένο στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτό έγινε μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν ότι θα συνεργαστεί με τους συμμάχους για τη μεταφορά σοβιετικών αρμάτων μάχης για την ενίσχυση της ουκρανικής άμυνας στην ανατολική περιοχή του Ντονμπάς της χώρας. Η κίνηση να βοηθήσει στη μεταφορά σοβιετικής κατασκευής τανκς, ήρθε ως απάντηση σε αίτημα του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, απογοητευμένος από αυτό που θεωρούσε ως αργό ρυθμό μεταφοράς όπλων, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, διοργανώθηκε διαδήλωση στο λιμάνι του Πειραιά της Αθήνας, διαμαρτυρόμενη για τον ελλιμενισμό του γαλλικού θωρηκτού Charles De Gaulle, ανέφεραν οι Greek Times.



Μέλη του ΚΚΕ πέταξαν μπογιές σε πλοία του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Πειραιά και «κατέστησαν σαφές ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά», σύμφωνα με δήλωσή τους στις 19 Μαρτίου. Σύμφωνα με αναφορές, μια ομάδα διαδηλωτών σήκωσε επίσης ένα πανό από ένα σκάφος στη θάλασσα κοντά στο γαλλικό θωρηκτό που έγραφε «σταματήστε όλες τις παρεμβάσεις».

Οι διαδηλωτές είχαν επίσης κάψει τη σημαία του Οργανισμού Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ) την 1η Μαρτίου έξω από τα ρωσικά και αμερικανικά προξενεία στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Πηγή >> https://sputniknews.com/20220410/videos-show-protesters-in-greece-trying-to-block-shipment-of-nato-weaponry-to-ukraine–1094644530.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr