Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκαλύψεις-ΣΟΚ: Η Ουκρανία ΔΕΝ κήρυξε πόλεμο κατά της Ρωσίας της οποίας το αέριο εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων του Ζελένσκι! Οι Ρότσιλντ της Ελβετίας κάνουν ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖNΑ με τον…ΠΟΥΤΙΝ!

Αποκαλύψεις-ΣΟΚ: Η Ουκρανία ΔΕΝ κήρυξε πόλεμο κατά της Ρωσίας της οποίας το αέριο εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων του Ζελένσκι! Οι Ρότσιλντ της Ελβετίας κάνουν ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖNΑ με τον…ΠΟΥΤΙΝ!

by _
0 comment 391 views

Αποκαλύψεις-ΣΟΚ: Η Ουκρανία ΔΕΝ κήρυξε πόλεμο κατά της Ρωσίας της οποίας το αέριο εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων του Ζελένσκι! Οι Ρότσιλντ της Ελβετίας κάνουν ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖNΑ με τον…ΠΟΥΤΙΝ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 Μαρ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο πιο πρόσφατο άρθρο του γνωστού και μάχιμου δημοσιογράφου κιου Benjamin Fullford με τίτλο Ψεύτικος Μπάιντεν, Ψεύτικος πόλεμος στην Ουκρανία, Ψεύτικη πανδημία: πρόκειται να τελειώσουν όλα; (Fake Biden, Fake Ukranian War, Fake Pandemic: is it all about to end?) μας αποκαλύπτει τα εξής φοβερά για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η μεγαλύτερη χώρα σε εμπόριο εμπορευμάτων παγκοσμίως, η Ελβετία, ΔΕΝ έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας…ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Ξέρετε ΓΙΑΤΙ όμως;;; Διότι το εμπόριο στην Ελβετία ελέγχεται από τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ που κάνουν ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ με τη Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι στη Δύση παρακολουθούμε όλοι ένα γιγάντιο ψεύτικο σόου και ότι το σόου πρόκειται να τελειώσει. Αυτό προέκυψε σε μια συνομιλία την περασμένη εβδομάδα μεταξύ ενός ανώτερου ρωσικού πράκτορα της FSB και μελών ασιατικών μυστικών λεσχών. «Η εικασία μου είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε προέδρους και όλα αυτά είναι ένα είδος σκηνοθετημένου ριάλιτι που δημιουργήθηκε μπροστά στα μάτια μας», σημείωσε το μέλος της FSB. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που το υποστηρίζουν.

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι η Ουκρανία δεν έχει κηρύξει πόλεμο στη Ρωσία;;; Επίσης, ότι το ρωσικό αέριο που εξακολουθεί να αποστέλλεται μέσω αυτής της χώρας εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων της κυβέρνησς της Ουκρανίας;;;

Και διαβάζουμε από το Tass…

Ο πόλεμος των κυρώσεων κατά της Ρωσίας έχει σημαντικά οικονομικά όρια. Το Κίεβο δεν έχει κηρύξει πόλεμο στη Μόσχα και διατηρεί τη ρωσική διαμετακόμιση φυσικού αερίου. Μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις έχουν προειδοποιήσει κατά της διακοπής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1 και της βιαστικής επιβολής περισσότερων κυρώσεων. Τυχόν νέοι περιορισμοί μπορεί να επιταχύνουν την παγκόσμια ύφεση, γράφει η Nezavisiamaya Gazeta.

Το λίνκ για περσσότερα εδώ .. https://tass.com/pressreview/1424895

Επίσης, γνωρίζατε ότι οι οικογενειακές εμπορικές εταιρείες Rothschild στην Ελβετία εξακολουθούσαν να πωλούν ρωσικά προϊόντα στον υπόλοιπο κόσμο;;;



Και διαβάζουμε από το DW.com

Πώς οι ελβετικές αγορές βοηθούν στην πληρωμή για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία

Οι αγορές εμπορευμάτων βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς η Ρωσία συνεχίζει να πουλά το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της μέσω εξειδικευμένων αντιπροσώπων στην Ελβετία. Η επιχείρηση φέρνει δισεκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση του πολέμου στην Ουκρανία.

 

Κρυμμένη στις Άλπεις, η Ελβετία είναι γνωστή ως ένα σημαντικό τραπεζικό κέντρο. Οι συναλλαγές εμπορευμάτων, από την άλλη πλευρά, κάνουν λιγότερα πρωτοσέλιδα, αλλά αυτή η επιχείρηση είναι πολύ πιο σημαντική. Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο για μια χώρα μακριά από μεγάλες εμπορικές οδούς, χωρίς πρόσβαση στον ωκεανό και χωρίς πρώην αποικίες ή σημαντικές δικές της πρώτες ύλες. Ωστόσο, η χώρα είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο για τις πρώτες ύλες.

 

«Στην Ελβετία, ο κλάδος έχει σημαντικά μεγαλύτερο μερίδιο στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν από τον τουρισμό ή τη βιομηχανία μηχανών», είπε στη DW ο Όλιβερ Κλάσσεν, από την ελβετική μη κυβερνητική οργάνωση Public Eye.

 

Οι τεράστιες συναλλαγές γίνονται εδώ με σχεδόν μυστικότητα. Σύμφωνα με μια κυβερνητική έκθεση από το 2018, ο όγκος του εμπορίου που διεκπεραιώθηκε μέσω της Ελβετίας υπολογίστηκε σε σχεδόν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια (906 δισεκατομμύρια ευρώ). Οι πέντε μεγαλύτερες ελβετικές εταιρείες όσον αφορά τις πωλήσεις δεν είναι τράπεζες ή φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά έμποροι εμπορευμάτων. Οι περισσότερες από τις 900 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο εμπορευμάτων εδρεύουν στη Γενεύη, το Ζουγκ ή το Λουγκάνο.

 

Τα ρωσικά εμπορεύματα περνούν συχνά από την Ελβετία

 

Περίπου το ένα τρίτο του πετρελαίου που διακινείται παγκοσμίως αγοράζεται και πωλείται στη Γενεύη. Ομοίως, τα δύο τρίτα του παγκόσμιου εμπορίου βασικών μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και το αλουμίνιο, και τα δύο τρίτα των διεθνώς εμπορευόμενων δημητριακών υφίστανται επεξεργασία στην Ελβετία.

 

Η Ρωσία, με όλο της το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, δεν είναι ξένη για τη χώρα. Σύμφωνα με έκθεση της ελβετικής πρεσβείας στη Μόσχα, περίπου το 80% των ρωσικών πρώτων υλών πωλείται μέσω της Ελβετίας.

 

Οι εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Μαζί αποτελούν το 30%-40% του ρωσικού κρατικού προϋπολογισμού. Μόνο το 2021, οι ρωσικές κρατικές εταιρείες κέρδισαν περίπου 180 δισεκατομμύρια δολάρια από τις εξαγωγές πετρελαίου.

Περισσότερα εδώ .. https://www.dw.com/en/russia-and-its-war-in-ukraine-how-swiss-financial-efficiency-helps-support-russia/a-61201507

Στην επίσημη έκθεση της Rothschild & Co. με ημερομηνία Ιουν. 2021, μπορούμε να δούμε τα γραφεία τους στην Ελβετία:



Βλέπουμε επίσης το εμπορικό χαρτοφυλάκιο τους. Επενδύουν σε αργό πετρέλαιο Brent, χρυσό και μέταλλα….

Επίσης, η Rothschild & Co. είναι μεγαλοεπενδυτής στην γαλλική TotalEnergies (εδώ) που συνεχίζει να λαμβάνει αποστολές ρωσικού αργού. Η Total παρήγαγε το 17% του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της από τη Ρωσία το 2020.

Περισσότερα επ᾽αυτού εδώ >> https://www.globalwitness.org/en/campaigns/total-russian-crude/?gclid=CjwKCAjwopWSBhB6EiwAjxmqDVJUBDHmhqh318uTGv9i5YZCgI05FMgxMHXrGh8W8FbOUkdwgJ_KaxoCNrgQAvD_BwE

OI ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ…ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑΤΙ…ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Επιπλέον, παρά το «εμπάργκο», οι ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου στις ΗΠΑ συνεχίζονται και μάλιστα αυξάνονται. Για παράδειγμα, την εβδομάδα 12-18 Μαρτίου, οι ΗΠΑ αγόραζαν 70.000 βαρέλια ρωσικού πετρελαίου την ημέρα, 80% περισσότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Και μας λένε μετά ότι οι Αμερικανοί έχουν βάλει «κυρώσεις» στη Ρωσία, όπως και πολλές άλλες χώρες, κτλ.!!!

Περισσότερα εδώ .. https://tass.com/pressreview/1427181

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν όλα τα προφανώς ψεύτικα πλάνα για τον ουκρανικό «πόλεμο» που «πλημμυρίζουν» τις δυτικές τηλεοπτικές οθόνες. Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα, το CNN ανέφερε μια πυρκαγιά που υποτίθεται ότι συνέβει στην Ουκρανία ενώ, στην πραγματοκότητα, είχε συμβεί…στο Έντμοντον του Καναδά!!!

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης (τραβηγμένο πριν το θολώσει το CNN), δείχνει ξεκάθαρα ότι η πυροσβεστική υπηρεσία του Έντμοντον βρίσκεται στο σημείο!!!



 

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των Ρότσιλντ που δρά τόσο στην Ουκρανία όσο και στη…ΡΩΣΙΑ. Τι κάνει όμως για αυτόν ο…ΠΟΥΤΙΝ;;;, όπου σας είχαμε αποκαλύψει τα εξής…

ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ…ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΤΟ….ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ) ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr