Home ΚΟΣΜΟΣ Κήρυξε το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία ο Πούτιν;! Την ίδια ημερομηνία που η Ρωσία νίκησε τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;!

Κήρυξε το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία ο Πούτιν;! Την ίδια ημερομηνία που η Ρωσία νίκησε τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;!

by _
0 comment 186 views

Κηρύσσει ο Πούτιν την 9η Μαΐου ως το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, την ίδια ημερομηνία που η Ρωσία νίκησε τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;!

27 Μαρτίου 2022


Απ ό, τι φαίνεται και σε μια περαιτέρω προσπάθεια σύνδεσης της Ουκρανίας με τον ναζισμό, η Ρωσία κηρύσσει την 9η Μαΐου το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία.

Γιορτάζεται ως Ημέρα της Νίκης στη Ρωσία και σε ορισμένα άλλα πρώην Σοβιετικά κράτη, η 9η Μαΐου σηματοδοτεί την παράδοση του Τρίτου Ράιχ στις σοβιετικές δυνάμεις το 1945. Σύμφωνα με Ουκρανούς αξιωματούχους στο Κίεβο, ο Πούτιν έχει ήδη κηρύξει αυτή την ημερομηνία ως το τέλος του πολέμου στο Ουκρανία, υπονοώντας ότι η Ρωσία θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να καταλάβει το Κίεβο και θα αναγκάσει το αμυνόμενο κράτος να παραδοθεί.

Από την Daily Mail:

 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το γενικό επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέφερε: «Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, μεταξύ του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διεξάγεται συνεχώς έργο προπαγάνδας, γεγονός που επιβάλλει την ιδέα ότι ο πόλεμος πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από τις 9 Μαΐου 2022.»

Η Ρωσία κηρύσσει την Ουκρανία «ναζιστικό» έθνος εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Συνεχίζει να προσπαθεί να συνδέσει την ουκρανική κυβέρνηση και τον στρατό με τον ναζισμό στο μυαλό και τις καρδιές του ρωσικού λαού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατοικούν στην Ουκρανία. Ανακηρύσσοντας το τέλος του πολέμου την ίδια ημερομηνία με την Ημέρα της Νίκης, η γιορτή που μνημονεύει την ήττα των Ναζί θα συνδέεται για πάντα με την ήττα και της Ουκρανίας. Αυτή είναι μια έντονη μορφή προπαγάνδας και μπορεί να αποδώσει. Ωστόσο, πρέπει πρώτα η Ρωσία να μπορέσει να καταλάβει την Ουκρανία πριν από αυτή την ημερομηνία.

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, που προοριζόταν να είναι μια πολυήμερη στρατιωτική αποστολή για τον αποκεφαλισμό της κυβέρνησης και την επαναφορά της χώρας υπό την επιρροή της Μόσχας, βρίσκεται τώρα στον δεύτερο μήνα του με τεράστιες απώλειες και για τις δύο πλευρές.

Η Ρωσία μέχρι στιγμής έχει αποτύχει στον αρχικό της στόχο να καταλάβει το Κίεβο και να ανατρέψει την ουκρανική κυβέρνηση. Καθώς και οι δύο πλευρές αντιμετωπίζουν αυξανόμενες απώλειες, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν σταματήσει γύρω από το Κίεβο.

Επί του παρόντος, η προέλαση της Ρωσίας είναι ακινητοποιημένη στο μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας και το Κίεβο συνεχίζει να αντέχει, παρά τις αυξανόμενες απειλές από τη Ρωσία. Η Ρωσία μπορεί να αποδειχθεί ανίκανη να καταλάβει το Κίεβο πριν από τις 9 Μαΐου. Αυτό μένει να το δούμε!….

____________

Με πληροφορίες από >> https://100percentfedup.com/putin-declares-may-9th-as-end-of-war-in-ukraine-same-date-russia-defeated-nazis-in-ww2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr