Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Η κυβέρνηση Μπαϊντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η κυβέρνηση Μπαϊντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!

by _
0 comment 188 views
Η κυβέρνηση Μπαϊντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!
Η κυβέρνηση Μπαϊντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε Ουκρανούς που ζητούν άσυλο στα νότια σύνορα των ΗΠΑ λόγω της πολιτικής του Covid-19 (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 15 Μαρτίου 2022 στις 8:45 π.μ


GreekNewsOnDemand.com στο #Yuma της #Αριζονα! Η κυβέρνηση Μπαιντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ λόγω μιας ήδη ξεπερασμένης πολιτικής COVID που θεσπίσθηκε επι Τράμπ! Ενώ σε κάθε λογής λαθροπίθηκο έχει δώσει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ να μπεί σχεδόν ΕΛΕΥΘΕΡΑ στις ΗΠΑ!!!
Δείτε τώρα το βίντεό μας….


Γράφει το Gateway Pundit… 

Αρκετοί Ουκρανοί που ζητούσαν άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτράπηκαν από αστυνομικούς της συνοριακής περιπολίας των ΗΠΑ λόγω της πολιτικής Covid-19 που εφαρμόστηκε το περασμένο 2020.

Σε μια συνέντευξη στο San Diego Union Tribune, μια Ουκρανή υπήκοος, η Σοφία, εγκατέλειψε τη χώρα της μαζί με τα τρία παιδιά της, πηγαίνοντας στη μοναδική οικογένεια που έχει εκτός της Ουκρανίας, μια αμερικανίδα υπήκοο που ζει στην Καλιφόρνια.

Στην 34χρονη μητέρα απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ δύο φορές λόγω της πολιτικής του Covid-19. Αυτό προκάλεσε σύγχυση στους αιτούντες άσυλο επειδή ο Τζο Μπάιντεν έκανε μια ανακοίνωση να υποδεχτεί τους Ουκρανούς πρόσφυγες με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Μπάιντεν άνοιξε τα σύνορα των ΗΠΑ σε πάνω από 2 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο χωρίς κανένα έγγραφο ταυτότητας ή τεστ Covid.

Το San Diego Union Tribune αναφέρει:

Αμερικανοί αξιωματούχοι συνόρων στο Σαν Ντιέγκο απέστρεψαν την Τετάρτη μια ουκρανική οικογένεια που προσπαθούσε να ζητήσει άσυλο από τη ρωσική εισβολή.

Η 34χρονη μητέρα, η οποία ζήτησε να αναγνωριστεί ως Σοφία, και τα τρία παιδιά της ηλικίας 14, 12 και 6 ετών, είπε ότι όταν έφυγε από τη χώρα της, πήγε στη μοναδική οικογένεια που έχει εκτός Ουκρανίας, πολίτες των ΗΠΑ που ζουν στην Καλιφόρνια. Αλλά της απαγορεύτηκε η είσοδος από τις ίδιες συνοριακές πολιτικές που σταμάτησαν αιτούντες άσυλο από όλο τον κόσμο και τους είχαν εγκλωβίσει στην Τιχουάνα για χρόνια.

«Δεν ζητάω τίποτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, απλώς για να με αφήσουν να μπουν», είπε η Σοφία. «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να είμαστε ασφαλείς. Το μόνο που θέλουμε είναι να κρατήσουμε τη ζωή μας ασφαλή».

Έχει μια δακτυλογραφημένη επιστολή από τους συγγενείς της στις ΗΠΑ που εξηγούν ποια είναι και υπόσχονται να φροντίσουν τα έξοδα διαβίωσής της.

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων είπε ότι η υπηρεσία “εξετάζει την κατάσταση”.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφεραν «προσωρινό καθεστώς προστασίας» στους Ουκρανούς που βρίσκονταν ήδη στις ΗΠΑ όταν ξεκίνησε η εισβολή, αυτή η προστασία από την απέλαση δεν επεκτείνεται σε κανέναν που φθάνει αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Ουκρανοί που καταφέρουν να διαφύγουν στα σύνορα των ΗΠΑ θα πρέπει να ακολουθήσουν τους ίδιους περιορισμούς που έστειλαν άλλους αιτούντες άσυλο πίσω στο Μεξικό, όπου χιλιάδες αιτούντες άσυλο αντιμετωπίζουν απαγωγές, επιθέσεις και άλλες βίαιες επιθέσεις.

Η Σοφία έμαθε για την πολιτική μόνο αφού απομακρύνθηκε από τα σύνορα δύο φορές — μία με αυτοκίνητο και μία με τα πόδια.

«Ήταν εντάξει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου», είπε, αναφερόμενη στην ημερομηνία που η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα της.

Τα μέλη της οικογένειάς της στην Καλιφόρνια την παρότρυναν να φύγει. Έπρεπε να αφήσει πίσω της τα περισσότερα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της, και οδήγησε το αυτοκίνητό της στη Μολδαβία, στη συνέχεια στη Ρουμανία.

«Έφυγα λίγο πριν η κατάσταση γίνει πολύ δύσκολη, αλλά τώρα η οικογένειά μου δεν μπορεί να φύγει καν από τα σπίτια της. Ήταν τύχη μου που άκουσα τους φίλους μου», είπε η Σοφία. «Φοβόμουν για τα παιδιά μου. Γι’ αυτό έφυγα».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/ukrainians-seeking-asylum-denied-entry-us-southern-border-due-covid-19-policy-video/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr