Home Greek News ΙΔΟΥ οι Αμερικανοί καταστροφείς της Ουκρανίας, ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και…ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, που τον έστειλαν μετά στην…ΕΛΛΑΔΑ να την καταστρέψει ΚΙ ΑΥΤΗΝ!!!

ΙΔΟΥ οι Αμερικανοί καταστροφείς της Ουκρανίας, ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και…ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, που τον έστειλαν μετά στην…ΕΛΛΑΔΑ να την καταστρέψει ΚΙ ΑΥΤΗΝ!!!

by _
0 comment 343 views

ΙΔΟΥ οι Αμερικανοί καταστροφείς της Ουκρανίας, ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και…ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, που τον έστειλαν μετά στην…ΕΛΛΑΔΑ να την καταστρέψει ΚΙ ΑΥΤΗΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Μια σύντομη διασκευή από το ντοκιμαντέρ του Oliver Stone “Ukraine On Fire” (Η Ουκρανία σε Φλόγες)…

(Οι παρακάτω εικόνες και φώτο. είναι από το ντοκιμαντέρ του Στόουν)

-Ρεπορτάζ του Greg Reese του InfoWars.com με σχολιασμό από τον Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com όπως ισχύει για την Ελλάδα εν σχέσει με το όλο θέμα

Το πρώτο θύμα του πολέμου είναι η αλήθεια. Και αν ο αμερικανικός λαός γνώριζε την αλήθεια για την παρέμβαση των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ίσως να μην ήταν τόσο πρόθυμος να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η δυτική Ουκρανία τάχθηκε στο πλευρό των Ναζί. Μετά τον πόλεμο, η CIA βοήθησε τους Ουκρανούς Ναζί να αποφύγουν τη Δίκη της Νυρεμβέργης και να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται μαζί τους εντός της Ουκρανίας. Μετά από δεκαετίες διείσδυσης από πλευράς της CIA, το Ουκρανικό Λαϊκό Κίνημα εμφανίστηκε το 1989 και γέννησε τις εξτρεμιστικές ομάδες Svoboda, Trident και Right Sector (Δεξιός Τομεύς).

Μιλάμε για νεοναζιστικές ομάδες που πιέζουν για την εθνοκάθαρση της Ουκρανίας, εξτρεμιστικές ομάδες που καλλιεργούνται από τη CIA και υποστηρίζονται από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και χρησιμοποιούνται από το ΔΝΤ για να υποτάξουν την Ουκρανία.

Όταν ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς κέρδισε τον υποστηριζόμενο από το ΝΑΤΟ Βίκτορ Γιούσενκο στις εκλογές του 2010, η κυβέρνησή του πιέστηκε να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ κατ’ εντολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τυπική προσφορά κατάκτησης από χρέος που θα κατέστρεφε οικονομικά την Ουκρανία και θα την έθετε σε το έλεος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ο Γιανουκόβιτς απέρριψε την προσφορά τους. Και στον σημερινό διεφθαρμένο κόσμο δεν επιτρέπεται να πείτε όχι στο ΔΝΤ. Απλώς ρωτήστε την Ελλάδα για αυτό το θέμα.

Με χρηματοδότηση από δυτικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος και τη CIA, μια εξαιρετικά οργανωμένη έγχρωμη επανάσταση ξεκίνησε αμέσως κατά του Γιανουκόβιτς. Οργανισμοί όπως το “The National Endowment for Democracy” (Το Εθνικό Ίδρυμα για τη Δημοκρατία) εκπαίδευσαν ακτιβιστές δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν το Facebook μαζί με τρία ολοκαίνουργια τηλεοπτικά δίκτυα που δημιουργήθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες για να στρατολογήσουν άτομα για τις διαδηλώσεις.

Αυτή η εκστρατεία μέσων ενημέρωσης που διεξήχθη από τη Δύση είχε τεράστια επιτυχία και η συμμετοχή ήταν τεράστια.

Η CIA έχει ενορχηστρώσει επαναστάσεις σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Το πρώτο βήμα της φόρμουλας τους είναι να πείσουν τους ανθρώπους να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν ειρηνικά. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν ταραξίες για να παρακινήσουν την αστυνομία προς τη βία και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης για να πυροδοτήσουν τα πλήθη (τους όχλους μάλλον) με συναισθηματικά φορτισμένες αναφορές περι «ιερών θυμάτων».

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Ουκρανός επιτελάρχης, Serhiy Lyovochkin, Σέρχι Λιοβότσκιν, που συνδέθηκε στενά με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, διέταξε να καθαριστούν οι δρόμοι από τους διαδηλωτές για την ανέγερση του ετήσιου χριστουγεννιάτικου δέντρου. Όταν έφτασε η αστυνομία, τους συνάντησε μια εξαιρετικά επιθετική και εξαιρετικά οργανωμένη φατρία του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας, η οποία προκάλεσε την αστυνομία σε μια βίαιη αντίδραση εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, που είναι το μόνο που ανέφεραν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Αναμενόμενα, αυτό οδήγησε σε περισσότερες αναταραχές και βία που τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω από τον Αμερικανό γερουσιαστή Τζον Μακέιν και την υποστήριξή του στις διαδηλώσεις. Τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ του Jeffrey Pyatt (Τζέφρι Πάιατ) και της Victoria Nuland (Βικτόρια Νούλαντ) που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ενορχήστρωσε αυτό το πραξικόπημα μέσα από την αμερικανική πρεσβεία εκεί στην Ουκρανία με την υποστήριξη του αντιπροέδρου…Τζο Μπάιντεν.

ΣημειωτέονΜιλάμε για τον ΙΔΙΟ Jeffrey Pyatt (Τζέφρι Πάιατ) που μετά το απίστευτο χάος που προκάλεσε στην Ουρκρανία, εστάλη μετά να καταστρέψει και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, και τιν ΙΔΙΑ Victoria Nuland (Βικτόρια Νούλαντ) που μόλις ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ την ύπαρξη…ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΟΛΟΙ εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά τι είδους ύπουλα πράγματα έχει κάνει διαχρονικά ο Πάιατ εις βάρος της Πατρίδος μας και πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρας όσο κι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν υποταχτεί ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ στην ατζέντα…ΠΑΪΑΤ για τη διάλυση της Ελλάδος σε…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!

Π.χ., την Ελλάδα την πίεζε χρόνια να κάνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ όσον αφορά τα δικά μας εθνικά συμφέροντα. Ήταν επίσης ο Πάιατ που είχε πει «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Κ.Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία»!!! (Περισσότερα εδώ από το ProNews.gr)

Στο άρθρο του κιου Παναγιώτη Αποστόλου, με ημερ. 18 Οκτ. του 219, με τίτλο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, διαβάζουμε επίσης για τον ύπουλο ρόλο του Πάιατ σχετικά με τον χειρισμό του κρίσιμου εθνικού συμφέροντός μας στην περιοχή της Θράκης που αφορά και το θέμα μας, την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ….

Κύριε Μητσοτάκη, τέθηκε ο Έβρος υπό αμερικανική διοίκηση;

Πριν από λίγες μόλις ημέρες στο άρθρο μου Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στον Πρέσβη των ΗΠΑ αποκάλυπτα ωμή και σκανδαλώδη παρέμβαση του πρέσβη των ΗΠΑ στα εσωτερικά του Έβρου μας!

 

Κάνοντας αναφορά και σε δυο προηγούμενα άρθρα μου, πως οι ΗΠΑ, διά χειρός κ. Πάιατ ανέλαβαν να τορπιλίσουν οποιαδήποτε συμμαχία – συμφωνία μας με τους Ρώσους, έχοντας σύμμαχο τη δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων και την υποταγή τους στο ψευδεπίγραφο δόγμα: “Ανήκουμε στη Δύση”!

 

Αυτά τα άρθρα μου ήταν, το πρώτο με τον τίτλο: «Η Σαμοθράκη και η Αλεξανδρούπολη θύματα της αντιρωσικής εκστρατείας του Σόρος» και το δεύτερο είχε τον τίτλο: «Πλήγματα στην Εθνική Ασφάλεια από την αντιρωσική επίθεση στον Έβρο»!

 

Σε αυτά αποδεικνυόταν επίσης, πως το “γεράκι των ΗΠΑ” στην Ελλάδα, ο Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, είχε αντικαταστήσει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά εξ όσων φαίνεται και την κυβέρνηση της ΝΔ!

 

Σήμερα συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας, από τον ακριτικό Έβρο – μια από τις πλέον ευαίσθητες περιοχές της Πατρίδος μας – με τις αποκαλύψεις που θα κάνουμε θα ενισχύσουμε τον ισχυρισμό μας, πως ο Έβρος τέθηκε ήδη υπό αμερικανική διοίκηση και θα αναμένουμε την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Ανέλαβε “εργολαβικά” τον Έβρο ο κ. Πάιατ;

Ωστόσο, το στίγμα της ολικής επίθεσης κατά των Ελληνορωσικών σχέσεων, την έδωσε τον Φεβρουάριο η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμά της ανέφερε, πως είναι σε εξαιρετικό δρόμο οι σχέσεις των αμερικανών και ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Χαρακτήριζε όμως, την Αλεξανδρούπολη ως μια πόλη με παραδοσιακούς στενούς δεσμούς με την Ρωσία και για το λόγο αυτό θα έπρεπε ο αμερικανικός παράγοντας να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη!

Όπερ και εγένετο! Και προφανώς ο ρόλος αυτός ανατέθηκε στο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, ο οποίος συχνά ανεβαίνει και “περιοδεύει” τον Έβρο!

 

Έτσι οι ΗΠΑ θέλουν να εμποδίσουν την Ρωσία (και άλλους) από το να κάνει οτιδήποτε στον Έβρο, ώστε ότι αμερικανικό γίνει ακολούθως, να φανεί σαν όαση στην έρημο. “Ερημώνουν” τον τόπο για να φτιάξουν “όαση” με τις βάσεις τους κλπ και μετά θα επιζητήσουν και το χειροκρότημα!

 

Αλλά, η πολλών εβδομάδων έρευνά μας για την Αλεξανδρούπολη, μέχρι και τον βόρειο Έβρο, αλλά και η προηγούμενη αναφορά στο άρθρο μας, για την απαράδεκτη συμμόρφωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, με την εφαρμογή των εντολών του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρυ Πάιατ, να ακυρώσει την συμφωνία συνεργασίας και την αδελφοποίηση με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης στην Κριμαία, τάραξαν τα βαλτώδη  νερά στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο.

 

 

Αφού μεταξύ άλλων, ο κ. Τοψίδης σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι ΔΕΛΤΑ της Αλεξανδρούπολης – όπως ενημερωθήκαμε – προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ότι η διακοπή της αδελφοποίησης με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης της Κριμαίας (που παραδόξως “ικανοποίησε τον κ. Πάιατ”) έγινε διότι, το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου είδε ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από την ρωσική πλευρά! Δεν υπήρχε δηλαδή όφελος για το Επιμελητήριο… Δηλαδή, όπως του είχε πει παλαιότερα ο κ. Πάιατ;

Συνεχίζουμε…

Στις 20 Φεβρουαρίου 2014, άγνωστοι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν από κυβερνητικά κτίρια που είχαν καταλάβει οι διαδηλωτές άρχισαν να πυροβολούν στο πλήθος σκοτώνοντας ανθρώπους από όλες τις πλευρές. Το σπίτι και τα γραφεία του Γιάνκοβιτς καταλήφθηκαν από ένοπλους όχλους και δημιουργήθηκε μια νέα κυβέρνηση με ένα νεοναζιστικό στοιχείο που στη συνέχεια αποδέχθηκε την ψευδή προσφορά δανείου του ΔΝΤ και άρχισε να δολοφονεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας στο Ντονμπάς.

Ως αποτέλεσμα αυτού του τέλματος που δημιούργησε η Δύση, το 96% του λαού στην Κριμαία ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία. Και ενώ το έθνος πανηγύριζε, τα δυτικά ΜΜΕ είπαν ψέματα και ανέφεραν ότι εισέβαλαν από τη Ρωσία χωρίς καμία απόδειξη. Ιστορικά, υπήρχε ρωσική στρατιωτική παρουσία εκεί από το 1804.

Η υποστήριξη ενός εγκληματικού πολέμου κατά της Ρωσίας δεν σε κάνει πατριώτη, σε κάνει χρήσιμο ηλίθιο του παγκοσμιοποιητικού τραπεζικού καρτέλ. Αυτές είναι οι ίδιες οντότητες που διεξάγουν πόλεμο εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας με διαβατήρια εμβολίων, πειραματικό εμβόλιο κ.λπ.

Ένας δίκαιος πατριώτης θα εξέθετε την κυβέρνησή του για εγκλήματα πολέμου.

Μέσω της απάτης και της εξαπάτησης, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής εγκλημάτων πολέμου για δεκαετίες. Όλα στο όνομα της διάδοσης των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων McDonald’s και των σεξουαλικών διαστροφών παγκοσμίως.

 

-Γκρεγκ Ρις (Greg Reese), για το Infowars

 

Δείτε τώρα το βίντεο! Η πρώτη έκδοσις είναι στα Ελληνικά και η δεύτερη στα Αγγλικά!…

_______________

The First Casualty Of War Is The Truth (Το πρώτο θύμα πολέμου είναι η αλήθεια)

How to overthrow sovereign nations via violence and deceit (Πώς να ανατρέψετε κυρίαρχα έθνη μέσω βίας και εξαπάτησης)

Greg ReeseGreg Reese

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr