Home ΔΙΕΘΝΗ Ντοκουμέντο-ΦΩΤΙΑ που αποδεικνύει ότι οι μεγάλες χώρες του ΝΑΤΟ είχαν δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να μην διευρύνουν το ΝΑΤΟ στις χώρες της Ανατολής…!!!

Ντοκουμέντο-ΦΩΤΙΑ που αποδεικνύει ότι οι μεγάλες χώρες του ΝΑΤΟ είχαν δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να μην διευρύνουν το ΝΑΤΟ στις χώρες της Ανατολής…!!!

by _
0 comment 158 views

Ντοκουμέντο-ΦΩΤΙΑ που αποδεικνύει ότι οι μεγάλες χώρες του ΝΑΤΟ είχαν δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να μην διευρύνουν το ΝΑΤΟ στις χώρες της Ανατολής…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΥΣΗ…!!!

Απόρρητο έγγραφο που χρονολογείται από το 1991 αποδεικνύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Γαλλία είχαν δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να μην διευρύνουν το ΝΑΤΟ στις χώρες της Ανατολής…!!!

Δημοσιεύτηκε για εσωτερική χρήση τον Μάρτιο του 1991.

Το «ζουμί» του εγγράφου είναι το εξής…

Η Γερμανία είπε ότι χρειαζόμαστε νέες ιδέες για το πώς να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Είχαμε ξεκαθαρίσει κατά τις διαπραγματεύσεις 2+4 ότι δεν θα επεκτείναμε το ΝΑΤΟ πέρα από τον Έλβα.

 

Δεν μπορούσαμε επομένως να προσφέρουμε ένταξη στο ΝΑΤΟ στην Πολωνία και σε άλλες χώρες. Θα μπορούσαμε ωστόσο να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αναφερθούμε στα συμφέροντά μας σε αυτές τις χώρες σε μελλοντικές δηλώσεις του ΝΑΤΟ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr