Home Greek News Πρωτοφανής πρόκληση της Ουκρανίας κατά της Ελλάδας! – Οι Ουκρανοί καταργούν την ελληνική μειονότητα – Πισώπλατη μαχαίρια Ζελένσκι σε συνεννόηση με τον Ερντογάν

Πρωτοφανής πρόκληση της Ουκρανίας κατά της Ελλάδας! – Οι Ουκρανοί καταργούν την ελληνική μειονότητα – Πισώπλατη μαχαίρια Ζελένσκι σε συνεννόηση με τον Ερντογάν

by _
0 comment 269 views

Πρωτοφανής πρόκληση της Ουκρανίας κατά της Ελλάδας!

5 Ιουλ 2021

newsbreak


Σύμφωνα με ρεπορτάς του NewsBreak.gr του περασμένου Ιούλιου του 2021…

Οι Ουκρανοί καταργούν την ελληνική μειονότητα

Πισώπλατη μαχαίρια Ζελένσκι σε συνεννόηση με τον Ερτογάν

Σε μία πρωτοφανή υπόθεση κατά της Ελλάδος προέβη το ακροδεξιο καθεστώς της Ουκρανιας που οπωσδήποτε πρέπει να απαντηθεί άμεσα και σκληρά.

Συγκεκριμένα ο νόμος που πέρασε εξαφανίζει την ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας η οποία υπάρχει στην περιοχή εδώ και αιώνες. Μιλάμε δηλαδή για μία δηλαδή γηγενή μειονότητα με τεράστια ιστορία και προσφορά η οποία εξαφανίζεται με νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Ουκρανίας που αποκαλύπτει πλέον το φασιστικό της πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, εξαφανίζονται και τα εκατομμύρια των ρώσων κυρίως της ανατολικής Ουκρανίας, ακόμη και οι έλληνες της Κριμαίας την οποία η Ουκρανια θεωρεί το ουκρανικό έδαφος.

Το πιο εξοργιστικό και επικίνδυνο όμως, είναι ότι αναγνωρίζει τους ΤΟΥΡΚΟ-γενείς Τατάρους ως γηγενή μειονότητα στην Ουκρανια, αποδεικνύοντας έτσι ότι η χώρα μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας έπειτα και από την σκανδαλώδη συμφωνία για αμυντική συνεργασια που υπέγραψε το καθεστώς ΖΕΛΕΝΣΚΙ με τον Ερντογαν.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε ακόμη! >> ΒΟΜΒΑ – Δρά μυστικά στην Ουκρανία η τουρκική MIT! Στέλνει τρομοκράτες εκεί για να πολεμάνε τους Ρώσους! Έστησαν την Τουρκική σημαία στην ελληνική Μαριούπολη!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr