Home ΗΠΑ Έγγραφα αποκαλύπτουν εκατοντάδες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των συντηρητικών, πληρώθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα εμβόλια COVID-19

Έγγραφα αποκαλύπτουν εκατοντάδες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των συντηρητικών, πληρώθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα εμβόλια COVID-19

by _
0 comment 139 views

Έγγραφα αποκαλύπτουν εκατοντάδες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των συντηρητικών, πληρώθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα εμβόλια COVID-19

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου 2022 στις 7:15 π.μ


Νέα έγγραφα που έλαβε το The Blaze Media μέσω αιτήματος FOIA (στο πλαίριο του Νόμου περι Ελευθερίας της Πληροφορήσεως) αποκάλυψαν ότι το HHS (Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών) πλήρωσε σημαντικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων σταθμών ειδήσεων καλωδιακής τηλεόρασης, εκδόσεων, εταιρειών ψηφιακών μέσων και πολλών άλλων για να προωθήσουν την αφήγηση του εμβολίου Covid-19 ως μέρος μιας «περιεκτικής εκστρατείας στα μέσα ενημέρωσης».

Το HHS δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα είχε ξοδέψει η Υπηρεσία σε κάθε πλατφόρμα μέσων για να προωθήσει την αφήγησή του και να περιγράψει θετικές αναφορές σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια.

Σύμφωνα με τον Emerald Robinson, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας στην ιστορία.

«Είναι η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που έχει συμβεί ποτέ. Σχεδόν όλοι πήραν τα χρήματα. Σχεδόν όλοι είπαν ψέματα για τα εμβόλια (εν γνώσει τους ή εν αγνοία τους). Σχεδόν όλοι αρνήθηκαν να αναφέρουν οτιδήποτε αρνητικό για τα εμβόλια – επειδή πληρώνονταν για να κλείσουν τα μάτια τους. Σχεδόν όλοι εμπλέκονται», έγραψε ο Robinson.

Η Blaze Media αναφέρει:



Το HHS αποκάλυψε ότι αγόρασε διαφημίσεις από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα όπως το ABC, το CBS και το NBC, καθώς και από τους σταθμούς ειδήσεων καλωδιακής τηλεόρασης Fox News, CNN και MSNBC, εκδόσεις παλαιού τύπου όπως οι New York Post, οι Los Angeles Times και η Washington Post, εταιρείες ψηφιακών μέσων όπως το BuzzFeed News και το Newsmax και εκατοντάδες τοπικές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί. Αυτά τα καταστήματα ήταν συλλογικά υπεύθυνα για τη δημοσίευση αμέτρητων άρθρων και τμημάτων βίντεο σχετικά με το εμβόλιο που ήταν σχεδόν ομοιόμορφα θετικά για το εμβόλιο τόσο όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του όσο και την ασφάλειά του.

 

Εκατοντάδες ειδησεογραφικοί οργανισμοί πληρώθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να διαφημιστούν για τα εμβόλια ως μέρος μιας «περιεκτικής εκστρατείας στα μέσα ενημέρωσης», σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε ο TheBlaze από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν αγόρασε διαφημίσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, στα έντυπα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χτιστεί εμπιστοσύνη για τα εμβόλια, συγχρονίζοντας αυτή την προσπάθεια με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα των εμβολίων. Η κυβέρνηση βασίστηκε επίσης σε κερδισμένα μέσα ενημέρωσης που εμφανίζουν “influencers” από “κοινότητες που επλήγησαν σκληρά από τον COVID-19” και “ειδικούς” όπως ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Anthony Fauci και άλλοι ακαδημαϊκοί για να πάρουν συνεντεύξεις και να προωθήσουν τον εμβολιασμό στις ειδήσεις.

 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν συμμετείχε σε μια τεράστια εκστρατεία για την εκπαίδευση του κοινού και την προώθηση του εμβολιασμού ως τον καλύτερο τρόπο πρόληψης σοβαρής ασθένειας ή θανάτου από τον COVID-19.

 

Το Κογκρέσο διέθεσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια το οικονομικό έτος 2021 για να δαπανήσει ο υπουργός Υγείας σε δραστηριότητες για την «ενίσχυση της εμπιστοσύνης των εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες». Ο ομοσπονδιακός νόμος εξουσιοδοτεί το HHS να ενεργεί μέσω των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και άλλων φορέων για την ανάθεση συμβάσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για «διεξαγωγή εθνικής, βασισμένης σε στοιχεία εκστρατείας για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και της γνώσης για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών, την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια και τη διάδοση επιστημονικών και τεκμηριωμένων πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια, με στόχο την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού σε όλες τις ηλικίες… για τη μείωση και την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/documents-reveal-hundreds-media-companies-including-conservative-media-paid-federal-government-promote-covid-19-vaccines/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr