Home ΗΠΑ Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Youngkin υπογράφει νομοσχέδιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις μάσκες στα σκολεία εκεί

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Youngkin υπογράφει νομοσχέδιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις μάσκες στα σκολεία εκεί

by _
0 comment 166 views

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Youngkin υπογράφει νομοσχέδιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις μάσκες στα σκολεία εκεί

από την Kelen McBreen
16 Φεβρουαρίου 2022, 3:31 μ.μ


Έδωσε δώρο τη πένα του σε ένα κορίτσι που την είχε αποβάλει από το σχολείο εννέα φορές επειδή δεν φορούσε μάσκα..!!!…

Από την 1η Μαρτίου, οι μαθητές σε σχολεία σε όλη τη Βιρτζίνια θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθάνε τα μαθήματα χωρίς μάσκες άμα θέλουν.

Ο νεοεκλεγείς Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Glenn Youngkin υπέγραψε το SB 739 την Τετάρτη μπροστά σε ένα πλήθος κατοίκων της Βιρτζίνια πρόθυμοι να αφήσουν τα παιδιά τους να αναπνεύσουν ξανά ελεύθερα.

«Τα παιδιά όχι μόνο έχουν υποστεί απώλεια μάθησης, έχουν υποστεί και απώλεια σχέσεων. Τώρα είναι ευκαιρία για μας να δώσουμε σε όλους τους γονείς τα δικαιώματα να λαμβάνουν αποφάσεις που γνωρίζουμε ότι έχουν, αλλά να το κάνουμε και νόμο αυτό», είπε σε όσους συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την υπογραφή του νομοσχεδίου. «Σήμερα αποκαθιστούμε και αποκαθιστούμε την εξουσία πίσω στους γονείς».

Αφού υπέγραψε το νομοσχέδιο της Γερουσίας, ο Youngkin παρέδωσε το στυλό που χρησιμοποίησε σε ένα κοντινό νεαρό κορίτσι που αποβλήθηκε από το σχολείο εννέα φορές επειδή δεν φορούσε μάσκα.

«Σου αξίζει αυτό το στυλό», είπε ο κυβερνήτης στο νεαρό κορίτσι.



Σε μια σχολική περιφέρεια της Βιρτζίνια, επιδόθηκαν νομικές ειδοποιήσεις σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου που συνέχισαν να αναγκάζουν τους μαθητές να φορούν μάσκες μετά το εκτελεστικό διάταγμα του κυβερνήτη.

Δείτε τώρα το παρακάτω tweet όπου οι γονείς επιδίδουν νομικές ειδοποιήσεις στο σχολικό διοικιτικό συμβούλιο της πολιτείας της Βιρτζίνια.

________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/virginia-governor-youngkin-signs-bill-outlawing-school-mask-mandates/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr