Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Είναι ο πραγματικός πατέρας του Τζάστιν Τριντό ο…Φιντέλ Κάστρο;;; – Σημείωμα αυτοκτονίας του γιού του Κάστρο: Ο Τζάστιν είναι ετεροθαλής αδελφός μου.

Είναι ο πραγματικός πατέρας του Τζάστιν Τριντό ο…Φιντέλ Κάστρο;;; – Σημείωμα αυτοκτονίας του γιού του Κάστρο: Ο Τζάστιν είναι ετεροθαλής αδελφός μου.

by _
0 comment 232 views

Είναι ο πραγματικός πατέρας του Τζάστιν Τριντό ο…Φιντέλ Κάστρο;;; – Σημείωμα αυτοκτονίας του γιού του Κάστρο: Ο Τζάστιν είναι ετεροθαλής αδελφός μου.


Διαβάστε επίσης! >> ΙΔΟΥ ο μυστηριώδης θάνατος του Michel Trudeau, αδελφού του Καναδού πρωθυπουργού. Μήπως ο Τζάστιν ΔΟΛΟΦONΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Φεβ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ξεκινάμε με ένα κιομμάτι μιας πρόσφαστης εκπομπής του δημοσιογράφου του μεγάλου αμερικανικού καναλιού FOX News Tucker Carlson που λέγεται «Tucker Carlson Tonight», όπου έθεσε σε δύο συναδέλφους του το εξής ερώτημα:

Ο Τζάστιν Τριντό είναι το τέκνον του καρπού παράνομου έρωτος ποιου δικτάτορος: Μουαμάρ Καντάφι, Μάο Τσε Τουνγκ ή Φιντέλ Κάστρο;

Δηλαδή, ακόμη και τα συστημικά ΜΜΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτή η γνωστή «θεωρία συνωμοσίας» περι του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΟΣ του Τζάστιν Τριντό δεν είναι και τόσο φανταστική αλλά φαίνεται να είναι αλήθεια…!!!

Δείτε τώρα το πρώτα λεπτά του παρακάτω κλίπ όπου ο κος Tucker από FOX News (ο οποίος, πσρεμπιμτώντως, είναι πλέον ο πιο και γνωστός αλλά και αξιόπιστος δημοσιογράφος σε όλες τις ΗΠΑ) ανοίγει συζήτηση για αυτό το θέμα…

Οι φήμες λένε εδώ και χρόνια ότι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δεν είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού Πιερ Τριντό, αλλά αντίθετα είναι νόθος γιος του κουβανού δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο. Προφανώς, η Μάργκαρετ Τριντό επισκέφτηκε την Κούβα το 1970 περίπου εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο Τζάστιν, γιατί είχε έναν κρυφό δεσμό με τον Κάστρο, και επέστρεψε στον Καναδά για να γεννήσει τον Τζάστιν.

Υποτίθεται ότι οι Κάστρο γνώριζαν, με έναν από τους γιους του Κάστρο φέρεται να αναφέρθηκε στον Τζάστιν ως αδελφό του στο σημείωμα αυτοκτονίας του λέγοντας ότι ο Φιντέλ «πάντα με σύγκρινε δυσμενώς με τον Τζάστιν… απέρριπτε τα επιτεύγματά μου σε σύγκριση με την επιτυχία του στον Καναδά… Αλλά τι έπρεπε να κάνω ? Είμαι Κουβανός. Ο αδερφός μου είναι Καναδός. Αν είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κούβα, θα ζούσε για πάντα στη σκιά του πατέρα μας, όπως κι εγώ».

Και για να το ολοκληρώσουμε, ο Τριντό επαίνεσε τον Κάστρο μετά τον θάνατό του σε μια ομιλία που σηκώνει τα φρύδια, και οι δυο τους μοιράζονται σίγουρα μια έντονη ομοιότητα.

Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο μεγαλύτερος γιος του Φιντέλ Κάστρο έχει συγκλονίσει το κουβανικό έθνος, με την πιο εκπληκτική αποκάλυψη να είναι ο ισχυρισμός ότι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ήταν ετεροθαλής αδερφός του και γιος του αείμνηστου Φιντέλ Κάστρο.

Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο Fidel Castro Diaz-Balart, 68 ετών, το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο, φαίνεται να επιβεβαιώνει τη μακροχρόνια φήμη στην Κούβα ότι ο Φιντέλ Κάστρο έγινε πατέρας του Justin Trudeau μετά από μια δημόσια σχέση με τη Margaret Trudeau το 1970 και μετά.

«Ο Κάστρο Ντίαζ-Μπαλάρτ, ο οποίος παρηκολουθείτο μια ομάδα γιατρών για αρκετούς μήνες λόγω μιας κατάστασης βαθιάς κατάθλιψης, αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί», ανέφερε η ιστοσελίδα Cubadebate.

Οι Κουβανοί πιστεύουν ότι ο Τζάστιν μοιάζει εκπληκτικά με τις εικόνες ενός νεαρού Φιντέλ Κάστρο (δεξιά).

Ο θάνατος του υψηλού προφίλ κυβερνητικού πυρηνικού επιστήμονα, γνωστού και ως “Fidelito”, ή “Little Fidel” (Μικρός Φιντέλ), λόγω του πόσο έμοιαζε με τον πατέρα του, κατέπληξε το έθνος, ωστόσο είναι το “εκρηκτικό” σημείωμα αυτοκτονίας του που έχει κάνει προκαλέσει απίστευτο σοκ στην Αβάνα.

Μέσα σε ένα ευρύ φάσμα παραπόνων, το σημείωμα υποδηλώνει ότι ο Φιντελίτο ήταν θυμωμένος με τον αείμνηστο πατέρα του, τον επαναστάτη Κουβανό δικτάτορα. Ο Φιντελίτο έγραψε ότι ο πατέρας του, Φιντέλ Κάστρο, «με σύγκρινε πάντα δυσμενώς με τον Τζάστιν» και «απέρριπτε τα επιτεύγματά μου σε σύγκριση με την επιτυχία του στον Καναδά».

«Αλλά τι έπρεπε να κάνω; Είμαι Κουβανός. Ο αδερφός μου είναι Καναδός. Αν είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κούβα, θα ζούσε για πάντα στη σκιά του πατέρα μας, όπως κι εγώ».

Ενώ ο Justin Trudeau είναι γνωστός ως ο γιος του φιλελεύθερου πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, Pierre Trudeau, οι συγκριτικές εικόνες των Pierre, Justin και Fidel υποδηλώνουν ότι μπορεί αυτό οι ισχυρισμοί να μην είναι καθόλου… «ισχυρισμοί».

Pierre Trudeau (αριστερά), Justin Trudeau (κέντρο) και Fidel Castro (δεξιά)

Πέρα από την έντονη φυσική ομοιότητα, οι φήμες της Κούβας υποστηρίζονται επίσης από ιστορικά γεγονότα.

Ενώ η γενέτειρα του Justin Trudeau, η Οτάβα του Καναδά, μπορεί να απέχει πολύ από την Αβάνα, η μητέρα του Margaret Trudeau επισκέφτηκε την Κούβα εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο Justin και υπάρχουν φωτογραφίες της συναναστροφής της με τον Fidel Castro.

Η Μάργκαρετ Τριντό και ο Φιντέλ Κάστρο στην Αβάνα της Κούβας, εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο Τζάστιν.

Σύμφωνα με την καναδική εφημερίδα The Globe And Mail, ο Pierre Trudeau και η σύζυγός του Margaret ταξίδεψαν στην Αβάνα και έγιναν στενοί φίλοι με τον Κουβανό πρόεδρο.

«Οι δρόμοι του Pierre Trudeau και του Fidel Castro διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 1970», αναφέρει η Globe, προτού εξηγήσει ότι οι Τριντό πέρασαν τόσο όμορφα στο νησί της Καραϊβικής που «μια διαρκής φιλία μεταξύ του αρχιφιλελεύθερου Pierre Trudeau και του μαρξιστή-επαναστάτη Φιντέλ Κάστρο» σφυρηλατήθηκε.

‘Οταν πέθανε ο Pierre Trudeau το 2000, ανάμεσά στους παρευρισκομένους της κηδείας του παρεβρισκόταν κι ο ίδιος ο κος….ΦΙΝΤΕΛ. Δείτε τώρα το εξής βίντεο όπου βλέπουμε τον Τζάστιν και τον Φιντέλ να ανταλλάδσουν….ΘΕΡΜΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ωσάν, δηλαδή, να έλειππαν ο ένας από τον άλλον για ένα μεγάλο…ΔΙΑΣΤΗΜΑ…

Ο πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο αποτίει φόρο τιμής στον πρώην πρωθυπουργό Πιερ Τριντό κατά τη διάρκεια της τελετής ξαπλώσεως στο Μόντρεαλ στις 2 Οκτωβρίου 2000. (Aaron Harris/Canadian Press)

Όταν ο Φιντέλ Κάστρο πέθανε τελικά το 2016, ο Τζάστιν Τριντό σχολίασε τον θάνατό του λέγοντας τα ακόλουθα αμφιλεγόμενα σχόλια:

«Θρυλικός επαναστάτης και ρήτορας, ο κ. Κάστρο έκανε σημαντικές βελτιώσεις στην εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη του νησιωτικού έθνους του».

Και παρά το γεγονός ότι ο Φιντέλ Κάστρο θεωρούνταν από τους περισσότερους κομμουνιστής δικτάτορας που καταπίεζε και σκότωνε τον λαό του για δεκαετίες, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό τον επαίνεσε, του έπλεξε το εγκώμιο ΑΣΧΕΤΩΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο…

________

-με πληροφορίες από…

https://phoenixwolfj.com/is-canadian-prime-minister-justin-trudeau-son-of-fidel-castro/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr