Home Greek News ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

by _
0 comment 134 views

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΣΤΗ ΔΕΘ! ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΠ′ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ!….

ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ (ΠΑΚΙΣΤΑΝ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες μας, της κατάληψης της πλατείας Συντάγματος από χιλιάδες Πακιστανούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 
Βλέπετε, δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε ο λαός μας, της Πρωτεύουσας, το γεγονός, πως αυτή η άθλια κυβέρνηση τους υποχρέωσε να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα σπίτια τους, την ίδια ώρα που μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων αλάλαζαν με πολεμικές κραυγές χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την φίλη χώρα της Τουρκίας, το Πακιστάν!
Αυτοί οι χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος παρότι δεν είχε προγραμματιστεί κάποια εορταστική εκδήλωση! Παρ΄ ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, εκεί, του Δήμου της Αθήνας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr