Home ΗΠΑ Δείτε τη βάση δεδομένων του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ που διέρρευσε που δείχνει ότι οι ασθένειες στον αμερικανικό στρατό εκτοξεύονται μετά το μπόλι Covid!!!

Δείτε τη βάση δεδομένων του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ που διέρρευσε που δείχνει ότι οι ασθένειες στον αμερικανικό στρατό εκτοξεύονται μετά το μπόλι Covid!!!

by _
0 comment 220 views

Τα έγγραφα: Δείτε τη βάση δεδομένων DOD (του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ) που διέρρευσε που δείχνει ότι οι ασθένειες στον αμερικανικό στρατό εκτοξεύονται μετά το μπόλι Covid

-του Adan Salazar

Στιγμιότυπα οθόνης από την εσωτερική στρατιωτική βάση δεδομένων του Υπουργείου Άμυνας αποδεικνύουν ότι οι αποβολές και οι καρκίνοι μετά τον εμβολιασμό αυξήθηκαν κατά 300% σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας.

Ένα ιογενές βίντεο που συντάχθηκε χρησιμοποιώντας τη Βάση Δεδομένων Ιατρικής Επιδημιολογίας Άμυνας (DMED) του στρατού δείχνει ότι οι παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια στις τάξεις του Υπουργείου Αμύνης, συμπεριλαμβανομένων καρκίνων και αποβολών, εξτοξεύθηκαν.

Πληροφορίες από τη βάση δεδομένων αναφέρθηκαν από τον δικηγόρο Thomas Renz σε μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wisc.) την περασμένη εβδομάδα με τίτλο, “Covid-19: A Second Opinion”.

**Συντονιστείτε! Ο Alex Jones αναλύει αυτήν τη σημαντική έκθεση και πολλά άλλα!**

Κατά τη διάρκεια της ομάδας, ο Renz δήλωσε μέσω τριών πληροφοριοδοτών ότι οι αποβολές και οι καρκίνοι μετά τον εμβολιασμό αυξήθηκαν κατά 300 τοις εκατό σε ένα χρόνο και ότι οι νευρολογικές διαταραχές είχαν δεκαπλασιαστεί μεταξύ του προσωπικού του DOD.



«Έχω δηλώσεις και από τους τρεις [ότι] αυτά τα δεδομένα τιμωρούνται με ψευδορκία. Σκοπεύουμε να το υποβάλουμε στα δικαστήρια», είπε ο Ρεντς στον γερουσιαστή Τζόνσον.

Ο Renz συνέχισε περιγράφοντας: «Έχουμε σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ότι είδαμε για παράδειγμα τις αποβολές να αυξάνονται κατά 300 τοις εκατό σε σχέση, σχεδόν, με τον μέσο όρο της πενταετίας. Είδαμε σχεδόν 300 τοις εκατό στον καρκίνο σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας…Είδαμε –αυτό είναι εκπληκτικό– έτσι, νευρολογικά προβλήματα που θα επηρεάσουν τους πιλότους μας, αυξήθηκαν πάνω από χίλια τοις εκατό».

Μια ανάλυση βίντεο, που παρήχθη από την ομάδα στρατιωτικών πληροφοριοδοτών Terminal CWO – η οποία ισχυρίζεται ότι αποτελείται από εν ενεργεία Chief Warrant Officers– υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του Renz ότι οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις αυξάνονται από την κυκλοφορία του jab για τον Covid.

Όπως εξηγεί ο αφηγητής του βίντεο, το DMED είναι παρόμοιο με το VAERS στο ότι καταγράφει τις ανεπιθύμητες ενέργειες, εκτός από το ότι αφορά μόνο το προσωπικό του DOD και «μόνο οι ιατρικοί πάροχοι μπορούν να εισάγουν πληροφορίες στο σύστημα».



Στιγμιότυπα οθόνης που παρέχει το Terminal CWO από το DMED δείχνουν αύξηση 269% σε περιπτώσεις οξέων εμφραγμάτων του μυοκαρδίου (καρδιακές προσβολές):

Αύξηση 175% σε οξεία περικαρδίτιδα:

Αύξηση 285% σε οξεία μυοκαρδίτιδα:

Αύξηση 467% σε πνευμονικές εμβολές:

Αύξηση 1.175% σε διάχυτη ενδαγγειακή πήξη (πήξη αίματος):



Αύξηση 590% σε κρούσματα HIV:

Αύξηση 1.529% σε προβλήματα πόνου στο στήθος:

Αύξηση 905% σε δύσπνοια ή δυσκολία στην αναπνοή.

Το βίντεο δείχνει επίσης εκπληκτικές αυξήσεις σε άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών ζητημάτων όπως η παράλυση Bell και το σύνδρομο Guillain-Barre, προβλήματα εμμήνου ρύσεως, αύξηση 306% σε αυθόρμητες αμβλώσεις ή αποβολές και αύξηση σχεδόν 300% σε νεοπλάσματα (καρκίνοι).


Follow the author on Gettr: https://www.gettr.com/user/adansalazarwins
Gab: https://gab.ai/adansalazar
Minds: https://www.minds.com/adan_infowars
Twitter: https://twitter.com/AdanSalazarWins
Parler: https://parler.com/profile/adansalazar/
Facebook: https://www.facebook.com/adan.salazar.735

Congressional COVID Panel Exposes Vaxx Related Deaths

CLICK HERE to watch our live feed that’s now streaming 24/7 on GETTR! Also, be sure to follow Alex Jones and Banned.video on GETTR for breaking news and exclusive information!

 

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/the-documents-see-the-leaked-dod-database-showing-us-military-illness-skyrocketing-from-covid-jab/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr