Home ΔΙΕΘΝΗ Έφθασε νέα «παραλλαγή» του ΚΩΛΟνοϊού στον κόσμο που λέγεται…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ. ΓΙΑΤΙ γελάτε κύριοι;;;!!!…

Έφθασε νέα «παραλλαγή» του ΚΩΛΟνοϊού στον κόσμο που λέγεται…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ. ΓΙΑΤΙ γελάτε κύριοι;;;!!!…

by _
0 comment 207 views

Έφθασε νέα «παραλλαγή» του ΚΩΛΟνοϊού στον κόσμο που λέγεται…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ.

ΓΙΑΤΙ γελάτε ΚΥΡΙΟΙ!!!…είναι πολύ «σοβαρό»!!!


Λοιπόν,…η πιο νέα, πρόσφατη και προκύπτουσα από το…ΠΟΥΘΕΝΑ «πσραλλαγή» του «κορωνοϊού» (του οποίου η ύπαρξις έχει ακόμη να αποδεχθεί) λέγεται the… “Son of Omicron”, δηλαδή,…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ….

«ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!…ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;!!!» Τάδε έφη κάποτε ο τρελο-Κούλης που δεν μπορεί παρά να είναι το…ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ του Κλάους Σβάμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που, σε συνεργασία με τον Μπίλ Γκεϊτς, τους Ροκφέλερ, τους Ρότσιλντ, κτλ., είναι όλοι πίσω από τον ΨΕΥΤΟ-ιον και την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του καθώς και όλες τις δήθεν «παραλλαγές» (για τις οποίες ούτε τέστ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, ένα άλλο μεταδοτικό στέλεχος Omicron έφτασε στην Αυστραλία. Ονομάζεται ο Γιος του Όμικρον και είναι υποπαραλλαγή της παραλλαγής. Τα καλά νέα είναι ότι, μέχρι στιγμής, η δευτερεύουσα παραλλαγή (ή ύποπαραλλαγή) δεν φαίνεται να είναι πιο επικίνδυνη ή θανατηφόρα. Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι θα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί από τα προηγούμενα στελέχη, επειδή δεν μπορεί να ανιχνευθεί με…rapid test (για φανταστείτε!!!). Το ομοσπονδιακό τμήμα υγείας της Αυστραλίας εντόπισε μικρό αριθμό δειγμάτων εκεί.

Δηλαδή, δεν υπάρχει….«υπάρχει»…ΜΟΝΟ ο κορωνοϊός και οι μεταλλάξεις του, υπάρχουν πλέον και…ΥΠΟ-μεταλλάξεις ή ΥΠΟ-παραλλαγές των παραλλαγών!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…κι όμως ΕΙΝΑΙ, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιου είδους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Δείτε τώρα το βίντεο και….ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!….

@brownboi21 #son #ofomicron #arrived #in #australia #congratulations #new #covid19 #variant #2022 #mentalhealth #kids #business #struggle #mask #domesticviolance ♬ original sound – Robstar

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr