Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ: ” ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ: ” ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 150 views

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ: ” ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)


«Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες ο εντολέας μου», δηλώνει ο δικηγόρος του ιερέα που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης.

Μιλώντας στον Alpha, εξήγησε ότι έλαβε τη δικογραφία σε αντίγραφο. «Είναι πρωτόγνωρο, υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ιερέων που κατηγορούνταν για παρόμοιες κακοποιήσεις. Όμως, από ό,τι διάβασα, δεν υπάρχουν ούτε βίντεο ούτε φωτογραφίες», τόνισε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ιερείς και εκπαιδευτικοί αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία και θα πρέπει να γίνεται έλεγχος με ψυχιατρική και ψυχολογική εξέταση, πριν αναλάβει κάποιος καθήκοντα.

«Δεν υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία, κανένα αποδεικτικό υλικό, φωτογραφία ή βίντεο και για αυτό ανέλαβα την υπόθεση. Αν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία, δεν θα την είχα αναλάβει. Εμένα μου προσκόμισε ο ανακριτής βιντεοληπτικό υλικό με την κατάθεση της κοπέλας. Το διαβιβαστικό της αστυνομίας από την κατάθεση της ανήλικης αναφέρει ότι υπάρχει ένας βιασμός και μένει να αποδειχθεί», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr