Home Greek News Νέα “ σφαλιάρα”! Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale

Νέα “ σφαλιάρα”! Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale

by _
0 comment 253 views

Ελληνοτουρκικά 

Νέα “ σφαλιάρα”! Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale


Το αντάλλαγμα θα αφορά και την δράση του τουρκικού ΠΝ στην Μαύρη Θάλασσα… 

Ξετυλίγεται ο κόμπος του ζητήματος των πολεμικών αεροσκαφών μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών, με φόντο την παραλαβή των πρώτων ελληνικών Rafale, τα οποία προκάλεσαν την μεγαλειώδη οργή των Τούρκων, που ζήτησαν άμεσα από τις ΗΠΑ εκσυγχρονισμένα μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία οι Αμερικανοί όπως όλα δείχνουν θα τα δώσουν για να επέλθει δήθεν “ισορροπία” στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, οι ΗΠΑ, που θέλουν να ενισχυθεί το ΝΑΤΟ στις Περιοχές του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας, θα εγκρίνουν το αίτημα της Τουρκίας για αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7064547_nea-sfaliara-oi-ipa-tha-poylisoyn-40-f-16-block-70-stin

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr