Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ – Πάνε για τερματισμό της ψευτο-πανδημίας Μπάιντεν και Δημοκρατικοί γιατί χάνουν πολλούς ψηφοφόρους!!! Προβλέπει ότι η ζωή «θα επιστρέψει στο φυσιολογικό» την άνοιξη ο ΜΠΟΥΡΛΑ!!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ – Πάνε για τερματισμό της ψευτο-πανδημίας Μπάιντεν και Δημοκρατικοί γιατί χάνουν πολλούς ψηφοφόρους!!! Προβλέπει ότι η ζωή «θα επιστρέψει στο φυσιολογικό» την άνοιξη ο ΜΠΟΥΡΛΑ!!!

by _
0 comment 170 views

Image Credit: SAKIS MITROLIDIS/AFP via Getty Images

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ – Πάνε για τερματισμό της ψευτο-πανδημίας Μπάιντεν και Δημοκρατικοί γιατί χάνουν πολλούς ψηφοφόρους!!! Προβλέπει ότι η ζωή «θα επιστρέψει στο φυσιολογικό» την άνοιξη ο ΜΠΟΥΡΛΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΠΡΟΣΕΞΤΕ διότι το ακόλουθο άρθρο έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!! – Σε ελεύθερη πτώση οι Δημοκρατικοί σε όλες τις ΗΠΑ – Δημοκρατικοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν το κόμμα τους εξαιτίας των μέτρων COVID με προορισμό τους…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ που θέλουν να βάλουν ΤΕΡΜΑ στην ψευτοπανδημία!!!

Διαβάστε πρώτα αυτό και μετά το παρακάτω.

Βρε, βρε, βρεεεεεε…..

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer προβλέπει ότι η ζωή στη Γη «θα επιστρέψει στο φυσιολογικό» την άνοιξη

από Zero Hedge
17 Ιανουαρίου 2022, 4:24 μ.μ

Ακριβώς στην ώρα για τις ενδιάμεσες εκλογές αυτό το φθινόπωρο, οι δημοσκοπήσεις υποδηλώνουν ότι οι Δημοκρατικοί θα συντριβούν…

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Bill Gates μοιράστηκε μερικές από τις (αναθεωρημένες) σκέψεις του σχετικά με την πανδημία του COVID και την τροχιά που μας έχει αφήσει το omicron. Αρκετές εβδομάδες μετά την προειδοποίηση ότι η αυξημένη μολυσματικότητα του omicron θα μπορούσε να οδηγήσει την πανδημία σε υπερένταση, αντ’ αυτού, ο ιδρυτής της Microsoft υπέθεσε ότι το omicron θα μπορούσε να επισπεύσει το τέλος της πανδημίας αφήνοντας στον ανθρώπινο πληθυσμό περισσότερα αντισώματα κατά του ιού. Ως αποτέλεσμα, ο SARS-CoV-2 μπορεί να εισέλθει στο ενδημικό του στάδιο πιο γρήγορα, υπενόησε ο Γκέιτς.

Αυτή η άποψη, ότι το τέλος της πανδημίας μπορεί επιτέλους να πλησιάσει μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τελευταία. Πάρτε αυτό το κομμάτι από το BBC: “Ενδημικός COVID: Η πανδημία μπαίνει στο τέλος της;“.

Ενώ το κομμάτι επικεντρώθηκε κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αίσθηση είναι ότι ο ανεπτυγμένος κόσμος γενικότερα είναι πιο κοντά στο τέλος λόγω της πρόσβασής του σε εμβόλια.



Λοιπόν, είναι πραγματικά επικείμενη μια νέα εποχή Covid και τι θα σήμανε αυτό στην πραγματικότητα για τις ζωές μας;

 

«Είμαστε σχεδόν εκεί, τώρα είναι η αρχή του τέλους, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο», μου λέει ο καθηγητής Τζούλιαν Χίσκοξ, πρόεδρος σε θέματα μόλυνσης και παγκόσμιας υγείας στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. «Νομίζω ότι η ζωή το 2022 θα γυρίσει σχεδόν πίσω στην προ πανδημίας περίοδο».

 

Αυτό που αλλάζει είναι η ανοσία μας. Ο νέος κορωνοϊός εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στη Γουχάν της Κίνας και ήμασταν ευάλωτοι. Ήταν ένας εντελώς νέος ιός που το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν είχε βιώσει πριν και δεν είχαμε φάρμακα ή εμβόλια για να τον βοηθήσουμε.

Ήρθε ακόμη και με την εύχρηστη εικόνα του που απεικονίζει τη διαφορά μεταξύ «πανδημικού» και «ενδημικού» COVID:

Λοιπόν, φαίνεται ότι κι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά προσαρμόστηκε σε αυτήν την αφήγηση – και την εγκρίνει κιόλας. Μιλώντας στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, είπε ότι ενώ αναμένει ότι ο COVID θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πολλά χρόνια ακόμη, αναμένει ότι τα μελλοντικά κύματα δεν θα προκαλέσουν τους τύπους περιορισμών που έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι τα τελευταία δύο χρόνια. και ότι η ζωή θα επιστρέψει στην «κανονική» κατάσταση την άνοιξη.

Ο Μπουρλά είπε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Le Figaro σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου ότι αναμένει μια «επιστροφή στην κανονική ζωή» κάποια στιγμή την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, πρόσθεσε την προειδοποίηση ότι η μυστηριώδης δυναμική της εξάπλωσης του COVID καθιστά πιο δύσκολες τις ακριβείς προβλέψεις.



«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξαναρχίσουμε μια κανονική ζωή», είπε ο Albert Bourla στη γαλλική εφημερίδα. «Είμαστε σε καλή θέση για να φτάσουμε εκεί την άνοιξη χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας: δοκιμές, πολύ αποτελεσματικά εμβόλια και τις πρώτες θεραπείες που μπορούν να ληφθούν στο σπίτι».

Επίσης, απέδωσε τις βελτιώσεις στις δοκιμές για τον COVID, τα εμβόλια και τα θεραπευτικά για την αισιόδοξη προοπτική του, λέγοντας στο γαλλικό BFM TV ότι αναμένει ότι το τρέχον κύμα που βασίζεται στο όμικρον θα είναι το «τελευταίο με τόσους πολλούς περιορισμούς».

Με το ποσοστό αποδοχής του στο χαμηλό όλων των εποχών, καλύτερα ο Μπάιντεν να προσευθεί ότι οι Μπούρλα και Γκέιτς έχουν δίκιο. Ο τερματισμός της πανδημίας του COVID μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Μπάιντεν να ανακτήσει κάποια υποστήριξη από το κουρασμένο και απογοητευμένο αμερικανικό εκλογικό σώμα.

Be sure to join Alex Jones and Infowars on GETTR! Save the future and join the next Renaissance by following these NEW accounts for breaking news and exclusive information today!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr