Home ΚΟΣΜΟΣ Βίντεο σοκ: Γιατρός λέει σε ασθενή να μην κάνει εμβόλια γιατί θα…ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ…

Βίντεο σοκ: Γιατρός λέει σε ασθενή να μην κάνει εμβόλια γιατί θα…ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ…

by _
0 comment 279 views

Βίντεο σοκ: Γιατρός λέει σε ασθενή να μην κάνει εμβόλια γιατί θα…ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ…

του Adan Salazar
17 Ιανουαρίου 2022, 12:23 μ.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό συμπίπτει ΠΛΗΡΩΣ με το άρθρο μας με τίτλο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ – Πάνε για τερματισμό της ψευτο-πανδημίας Μπάιντεν και Δημοκρατικοί γιατί χάνουν πολλούς ψηφοφόρους!!! Προβλέπει ότι η ζωή «θα επιστρέψει στο φυσιολογικό» την άνοιξη ο ΜΠΟΥΡΛΑ!!! Διαβάστε κι αυτό.


«Υπάρχουν πολλές πληροφορίες τώρα που δεν ήταν διαθέσιμες νωρίτερα και πολύ σύντομα όλα τα εμβόλια θα σταματήσουν εντελώς», λέει ο γιατρός στην ασθενή…

Συγκλονιστικά εκπληκτικά πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια γιατρό να λέει σε μια γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο να μην κάνει πια εμβόλια κατά του Covid επειδή οι δόσεις πρόκειται να σταματήσουν παγκοσμίως.

Στο απίστευτο βίντεο που φέρεται να βγαίνει από το Τσίτσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, μια γυναίκα σε ραντεβού τηλεϊατρικής με γιατρό ενημερώνεται ότι το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμών ολοκληρώνεται λόγω πληροφοριών που δεν έχει ακόμη ενημερωθεί το κοινό.


«…Δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες», ακούγεται να λέει ο γιατρός στη γυναίκα.

«Και έρχονται πολύ περισσότερα ειδικά για τους νέους των οποίων το ανοσοποιητικό είναι άθικτο, προφανώς αυτό είναι αρκετό», λέει ο γιατρός. “ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Έχετε καμιά ερώτηση;;;”



Η γυναίκα ζήτησε διευκρίνιση, ρωτώντας: «Λοιπόν για να βεβαιωθώ, έτσι πιστεύεις ότι δεν θα έπρεπε να κάνω άλλα εμβόλια;»

«Αν με ρωτάτε αυτή θα ήταν η συμβουλή μου, αλλά, ναι», συμβουλεύει ο επαγγελματίας γιατρός.

«Εντάξει», απαντά η ασθενής, «και αυτό είναι απλώς επειδή δεν πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να κάνει αυτό το εμβόλιο σε νεαρή ηλικία ή μήπως επειδή ιατρικά δεν μπορώ να το κάνω λόγω του κεφαλιού μου;»

Ο γιατρός απαντά, «Επειδή είναι πολύ όπως σας είπα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που έρχονται τώρα που δεν ήταν διαθέσιμες νωρίτερα και πολύ σύντομα όλα τα εμβόλια θα σταματήσουν εντελώς».

«Πρόκειται για πληροφορίες που μόλις προέκυψαν. Πιθανότατα να μην το ακούσετε στην τηλεόραση για λίγο γιατί…[αναστεναγμός] είναι μεγάλη ιστορία, αλλά ναι, πολύ σύντομα θα σταματήσουν όλα αυτά τα εμβόλια, ο κόσμος δεν ξέρει… αλλά ναι…»



Αφού η γυναίκα ενημερωθεί για αρκετές παρενέργειες που πρέπει να προσέξει (ιδρώτες, πυρετός, πόνος, εξογκώματα, πρήξιμο, πόνος στο πόδι), ο γιατρός ρωτάται στη συνέχεια εάν η αδερφή της γυναίκας πρέπει να προχωρήσει στη λήψη αναμνηστικού εμβολίου.

«Συγγνώμη, μπορώ να σας ρωτήσω κάτι; Λοιπόν, η αδερφή μου πρόκειται να πάει να πάρει το αναμνηστικό της αύριο, είναι μόλις 22. Να της το πω λοιπόν…;»

«Όχι… παρακαλώ όχι», ικετεύει ο γιατρός, προσθέτοντας, «Απολύτως όχι. Δεν το χρειάζεται. Παρακαλώ μη.”

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιες ακριβώς νέες πληροφορίες θα μπορούσε να αναφέρεται ο γιατρός, τους τελευταίους μήνες αρκετοί εξέχοντες επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου του εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA, Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, προειδοποίησαν να μην τρυπήσουν νεαρά άτομα και ο πρώην Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επιστήμης της Pfizer Δρ. Michael Yeadon προειδοποίησε ότι τα booster jabs (αναμνηστικές δόσεις δηλαδή) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο μείωσης του πληθυσμού.

______________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/shock-video-doctor-tells-patient-not-to-take-vaccines-because-theyll-soon-be-pulled/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr