Home Greek News ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

by _
0 comment 100 views

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει στην Χαριλάου Τρικούπη η επιστολή που απέστειλε ο Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής της περιφερειακής Παράταξης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” στον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη!

Όπως μαθαίνω πολλοί στο Κίνημα της Αλλαγής, ήδη προμηθευθήκαν leχotanil, για να καταπολεμήσουν το άγχος που τους δημιούργησε αυτή η επιστολή! Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού σε αυτήν αποκαλύπτεται πως εκλεγμένος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού αποστάτησε και προσχώρησε μετά τις εκλογές στον περιφερειακό συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, που εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά!

Έτσι απαιτείται δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη! Ο συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη Γιάννης Σμέρος στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και μέλος της Κ.Π.Ε του Κινήματος Αλλαγής, είναι και συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη;;;…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr