Home ΔΙΕΘΝΗ Κρεμλίνο: Πούτιν και Ερντογάν επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα να ενισχύσουν τη συνεργασία σε τηλεφωνική επικοινωνία

Κρεμλίνο: Πούτιν και Ερντογάν επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα να ενισχύσουν τη συνεργασία σε τηλεφωνική επικοινωνία

by _
0 comment 127 views

Russia’s Vladimir Putin and Turkey’s Recep Tayyip Erdoğan | EPA/Turkish Presidential Press Office

Κρεμλίνο: Πούτιν και Ερντογάν επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα να ενισχύσουν τη συνεργασία σε τηλεφωνική επικοινωνία

Τα μέρη έθιξαν επίσης παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων προτάσεων για την ανάπτυξη νομικά δεσμευτικών συμφωνιών που θα εγγυώνται την ασφάλεια της Ρωσίας…

ΜΟΣΧΑ, 2 Ιανουαρίου. /TASS/. Οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, επιβεβαιώνοντας την αποφασιστικότητά τους να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου σε δήλωση την Κυριακή.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον καλή χρονιά, επανεξέτασαν τη διμερή συνεργασία και επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν να ενισχύουν την αμοιβαία επωφελή εταιρική σχέση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τα μέρη έθιξαν επίσης παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων προτάσεων για την ανάπτυξη νομικά δεσμευτικών συμφωνιών που θα εγγυώνται την ασφάλεια της Ρωσίας, την κατάσταση στον Νότιο Καύκασο και τις προσπάθειες επίλυσης της συριακής και λιβυκής κρίσης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Πούτιν και ο Ερντογάν συμφώνησαν να διατηρήσουν επαφή, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

ΠΗΓΗ >> https://tass.com/politics/1383515

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr