Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το CDC αποσύρει την υποστήριξη για τις δοκιμές PCR πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το CDC αποσύρει την υποστήριξη για τις δοκιμές PCR πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

by _
0 comment 247 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το CDC αποσύρει την υποστήριξη για τις δοκιμές PCR πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Δεκ. 2021 | 10:06 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Η ειδοποίηση του μεγάλου εργαστηρίου αποσύρει το πάγιο αίτημα προς τον FDA για χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για δοκιμές PCR για τον εντοπισμό του SARS-CoV-2…

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δεν θα αναγνωρίζουν πλέον τις δοκιμές PCR ως έγκυρες μεθόδους διάγνωσης του COVID-19 έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Το CDC ανακοίνωσε σε προειδοποίηση εργαστηρίου στον ιστότοπό του ότι θα αποσύρει το πάγιο αίτημά του προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για τεστ PCR που θα χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση του SARS-CoV-2. Το αίτημα, το οποίο εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, θα αποσυρθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021, μια κίνηση που σηματοδοτεί ότι το CDC δεν εγκρίνει πλέον τη χρήση των δοκιμών PCR ως έγκυρων διαγνωστικών μεθόδων για τον COVID-19.

Με τα λόγια του CDC: «Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) του διαγνωστικού πίνακα CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) σε πραγματικό χρόνο RT-PCR, η δοκιμή που εισήχθη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2».

Οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνται ευρέως σε μαζικές δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανίχνευση της παρουσίας του COVID-19 σε άτομα. Η απόφαση του CDC, που ελήφθη τον Ιούλιο του 2021, έρχεται καθώς αυξάνονται οι αναφορές για ψευδώς θετικά αποτελέσματα στα τεστ COVID. Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες των μέσων ενημέρωσης να δυσφημήσουν τέτοιες αναφορές, το αυξανόμενο ποσοστό των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων των τεστ έχει κερδίσει τη διεθνή προσοχή, κυρίως από πραγματικές περιπτώσεις. Μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, το NBA εξέδωσε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι ο αστέρας του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς έλαβε ένα ψευδώς θετικό αποτέλεσμα από τεστ PCR, το οποίο τον έκανε να απομονωθεί από την οικογένειά του και να χάσει έναν αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς. Το ψευδώς θετικό διαψεύστηκε στη συνέχεια με δύο ακόμη τεστ PCR, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά.

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://aflds.org/news/post/cdc-withdraws-support-for-pcr-tests/

Πρόσφατα, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) βγάλαμε το άρθρο μας με τίτλο Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; όπου σας αποδεικνύουμε περιτράνως πως αυτά τα τέστ είναι εντελώς ΑΠΑΤΗΛΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΤΙΚΑ πάνω στα οποία έχει στηριχθεί η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/12/16/%ce%b2%cf%8
ΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΚΙ Ο «ΙΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ), ΤΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ…«ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr