Home ΚΟΣΜΟΣ Γερμανική Μελέτη διαπιστώνει μηδενικούς θανάτους από Covid-19 σε υγιή παιδιά, αλλά υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν τώρα μετά το «τσίμπημα» (Video’s)

Γερμανική Μελέτη διαπιστώνει μηδενικούς θανάτους από Covid-19 σε υγιή παιδιά, αλλά υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν τώρα μετά το «τσίμπημα» (Video’s)

by _
0 comment 164 views

Γερμανική Μελέτη διαπιστώνει μηδενικούς θανάτους από Covid-19 σε υγιή παιδιά, αλλά υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν τώρα μετά το «τσίμπημα» (Video’s)

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στη Γερμανία εξέτασε τον «κίνδυνο νοσηλείας, σοβαρής νόσου και θνησιμότητας λόγω του COVID-19» σε παιδιά. …

Τα αποτελέσματά τους διαπίστωσαν πολύ μικρό κίνδυνο μεταξύ των παιδιών για σοβαρά περιστατικά ή θανάτους….

 _______________

ΠηγήHealth Impact News

Άρθρο του Brian Shilhavy

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 _______________

Ενώ το συνολικό ποσοστό νοσηλείας που σχετίζεται με τη μόλυνση από SARS-CoV-2 ήταν 35,9 ανά 10.000 παιδιά, το ποσοστό εισαγωγής στη ΜΕΘ ήταν 1,7 ανά 10.000 και η θνησιμότητα ήταν 0,09 ανά 10.000.

Ωστόσο, όταν εξέτασαν τις συννοσηρότητες, δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μία περίπτωση όπου ένα υγιές παιδί στην ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών πέθανε από μόλυνση από SARS-CoV-2.

Τα παιδιά χωρίς συννοσηρότητες βρέθηκαν να έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από σοβαρή ή θανατηφόρα πορεία νόσου. Ο χαμηλότερος κίνδυνος παρατηρήθηκε σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών χωρίς συννοσηρότητες. Σε αυτήν την ομάδα, το ποσοστό εισαγωγής στη ΜΕΘ ήταν 0,2 ανά 10.000 και δεν ήταν δυνατό να υπολογιστεί η θνητότητα, λόγω απουσίας περιστατικών. ( Πλήρης μελέτη .)

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, όπου αυτή η ηλικιακή ομάδα λαμβάνει τώρα ενέσεις COVID-19 της Pfizer, αυτή η ηλικιακή ομάδα δεν έχει εγκριθεί ακόμη για ενέσεις COVID-19 στη Γερμανία, αν και φαίνεται ότι υπάρχουν σχέδια για να ξεκινήσει αυτό σύντομα.

Έχουμε ήδη αναφερθεί σε 2 θανάτους παιδιών στη Γερμανία μετά από ένεση COVID-19, ενός 12χρονου αγοριού και ενός 15χρονου κοριτσιού, που αναφέρθηκαν στον ιστότοπο The COVID World.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/12/Germaniki-meleti-diapistonei-midenikous-thanatous-apo-covid-se-ygih-paidia-alla-yparxoun-paidia-pou-pethainoun-tora-meta-to-tsimpima.html?fbclid=IwAR19LSYo7vK1gXDht4TlNYPVEE1I7tMGqI0iMgX-620maNP5zWslNzCA5pw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr