Home ΚΟΣΜΟΣ Αναφορά: Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκε η πρώτη υπόθεση δολοφονίας στον κόσμο με εμβόλιο κατά του Μπιλ Γκέιτς

Αναφορά: Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκε η πρώτη υπόθεση δολοφονίας στον κόσμο με εμβόλιο κατά του Μπιλ Γκέιτς

by _
0 comment 201 views

Αναφορά: Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκε η πρώτη υπόθεση δολοφονίας στον κόσμο με εμβόλιο κατά του Μπιλ Γκέιτς

Infowars.com
28 Νοεμβρίου 2021, 11:01 π.μ


Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Ορών (Serum Institute), Adar Poonawalla, κατηγορήθηκαν στη νομική κατάθεση ότι ήταν συνωμότες που, εν γνώσει, ώθησαν το επικίνδυνο εμβόλιο COVID στον ινδικό πληθυσμό.

Κατηγορίες για δολοφονία έχουν κατατεθεί εναντίον του Μπιλ Γκέιτς και του ιδρυτή του Ινστιτούτου Ορών σε ανώτατο δικαστήριο στην Ινδία για το ρόλο τους στην προώθηση του εμβολίου για τον COVID, αφού ένας 23χρονος πέθανε αμέσως μετά τη λήψη της ένεσης, σύμφωνα με αναφορές.

Από τον Ινδικό Δικηγορικό Σύλλογο:

Ο Αιτών ζήτησε τη δίωξη του κατασκευαστή της AstraZeneca (Covishield) Bill Gates, του συντρόφου του Adar Poonawalla και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετών που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω εμβολιασμού. Ο αποθανών έκανε το εμβόλιο Covishield πιστεύοντας στην ψευδή αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και επίσης λόγω της απαίτησης συμμόρφωσης που ορίζεται από τους Σιδηροδρόμους (από το σχετικό υπουργείο εκεί δηλαδή) ότι θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο διπλά εμβολιασμένα άτομα.

 

Η Επιτροπή AEFI της κυβέρνησης της Ινδίας (Adverse Event After Immunization) παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος του Dr. Snehal Lunawat οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield. Η εν λόγω έκθεση αποκάλυψε την αναλήθεια του ισχυρισμού του συνδικάτου εμβολίων ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

 

Ο Αιτών ζήτησε αποζημίωση Rs. 1000 crores (134 εκατομμυρίων δολαρίων) και ζήτησε προσωρινή αποζημίωση Rs. 100 crores (13,4 εκατομ. δολ. ΗΠΑ).

 

Ο αναφέρων ζήτησε επίσης να διεξαχθεί τόσο ένα Lie Detector Test όσο και ένα Narco Analysis Test στον κατηγορούμενο Bill Gates και άλλους.



Το Serum Institute of India (SII) έλαβε χρηματοδότηση πέρυσι από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μέσω της GAVI Alliance (που ενέκρινε η κυβέρνηση Τράμπ) για τη διεξαγωγή δοκιμών φάσης 2 και 3 του εμβολίου Covishield στην Ινδία, που χορηγήθηκε από τoν Γενικό Ελεγκτή Ναρκωτικών της Ινδίας (DCGI).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους @BillGates, @gatesfoundation, @GaviSeth για αυτή τη βασική συνεργασία καταμερισμού κινδύνου και κατασκευής 100 εκατομμυρίων δόσεων, η οποία θα εξασφαλίσει επίσης δίκαιη πρόσβαση σε προσιτή τιμή σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο Διευθύνων Σύμβουλος της SII. Adar Poonawalla τον Αύγουστο του 2020.

Συγκεκριμένα, το National Adverse Event After Immunization (AEFI, Εθνική Επιτροπή Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά τον Εμβολιασμό) της Ινδίας παραδέχτηκε τον Οκτώβριο ότι ο θάνατος του 33χρονου γιατρού Dr. Snehal Lunawat οφειλόταν σε θρόμβο αίματος από το εμβόλιο Covishield.



Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές νομικές υποθέσεις που διερευνούν τους κινδύνους από το πειραματικό εμβόλιο mRNA COVID και καθιστούν υπεύθυνους αυτούς που το ώθησαν ως «ασφαλή και αποτελεσματικό».

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/report-worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-filed-in-indias-high-court/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr