Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θυμωμένος Καρατζαφέρης με Σαμαρά και Χατζηνικολάου…

Θυμωμένος Καρατζαφέρης με Σαμαρά και Χατζηνικολάου…

by _
0 comment 129 views

Θυμωμένος Καρατζαφέρης με Σαμαρά και Χατζηνικολάου…


Καλοί φίλοι από το παρελθόν, που ακόμα αντέχουν να βλέπουν στον τηλεοπτικό σταθμό ART TV  την καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη, με ενημερώνουν ότι τελευταία “τα χώνει” δυνατά κατά του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που εκτός των άλλων, τον αποκαλεί προδότη, αλλά και κατά του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου!

Ωστόσο, οι λίγοι τηλεθεατές που έχουν απομείνει να παρακολουθούν αυτόν τον τηλεοπτικό δίαυλο, θα αναρωτιούνται, γιατί άραγε τέτοιο μένος;

Επειδή υπήρξα 11 χρόνια στο ΛΑΟΣ, όπου διατέλεσα 4 χρόνια Αν. Γ.Γ. Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και 8 χρόνια στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΛΑΟΣ, όντας εκλεγμένος από την Κ.Ε. του κόμματος, θα ήθελα να βοηθήσω όσους εκφράζουν απορίες για την τελευταίως επιθετική ρητορική του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη κατά των κυρίων Σαμαρά και Χατζηνικολάου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-11-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-2021/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr