Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει την εντολή εμβολίου του Μπάιντεν σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ – Προστατεύει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε όλη την Αμερική

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει την εντολή εμβολίου του Μπάιντεν σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ – Προστατεύει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε όλη την Αμερική

by _
0 comment 164 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει την εντολή εμβολίου του Μπάιντεν σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ – Προστατεύει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε όλη την Αμερική

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου 2021 στις 5:11 μ.μ


Ο περιφερειακός δικαστής της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, Terry Doughty (Τέρι Ντάουτυ), μπλόκαρε μια ομοσπονδιακή εντολή εμβολίου κατά του COVID-19 για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας την Τρίτη. Η απόφαση έχει επιπτώσεις σε πανεθνικό επίπεδο.

Η απόφαση του δικαστή Doughty ακολουθεί την απόφαση του περιφερειακού δικαστή του Μιζούρι των ΗΠΑ Matthew Schelp (Μάθιου Σέλπ) τη Δευτέρα που εμπόδισε τις εντολές σε 10 πολιτείες.

Ο δικαστής Doughty διορίστηκε από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το Life News αναφέρει….

Ομοσπονδιακό δικαστήριο εξέδωσε μια εθνική διαταγή για την προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σε ολόκληρη τη χώρα από την εντολή του Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του COVID.

Χθες, ως απάντηση σε μια αγωγή πολλών πολιτειών υπό την ηγεσία του Μιζούρι, ομοσπονδιακό δικαστήριο απαγόρευσε στην κυβέρνηση Μπάιντεν να επιβάλει εντολή εμβολίου για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες που εργάζονται σε κλινικές υγειονομικής περίθαλψης που χρηματοδοτούνται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν μπορούν να απολυθούν επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο κατά του COVID, παρά την ομοσπονδιακή εντολή του Μπάιντεν που τους απαιτεί να το κάνουν.

Σήμερα, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Λουιζιάνα επέκτεινε αυτήν την απόφαση και μπλόκαρε την εντολή του εμβολίου σε εθνικό επίπεδο.



Ο Daily Advertiser αναφέρει:

Η απόφαση του δικαστή της Δυτικής Περιφέρειας της Λουιζιάνας των ΗΠΑ, Terry Doughty, ακολουθεί μια πανομοιότυπη απόφαση τη Δευτέρα από τον περιφερειακό δικαστή των ΗΠΑ Matthew Schelp, αλλά η απόφαση του Schelp κάλυψε μόνο 10 πολιτείες.

Ο Ντάουτυ αποφάνθηκε επί της αγωγής που ηγήθηκε ο Ρεπουμπλικανός Γενικός Εισαγγελεύς της Λουιζιάνας Τζεφ Λάντρι και ενώθηκε με άλλες 13 πολιτείες, αλλά ο Ντάουτυ πρόσθεσε μια πανεθνική διαταγή στην απόφασή του.

«Εάν επιτρεπόταν στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία του νομοθετικού κλάδου για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονταν στα ίδια χέρια», έγραψε ο Ντάουτυ. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν τίποτε, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν αόριστες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

_____________

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/breaking-federal-judge-blocks-vaccine-mandate-nationwide-protects-health-care-workers-across-america/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr