Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – Ο ΠΟΥ συστήνει, μέσω ειδικής συνόδου της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, ομάδα «covid police», για ΟΛΑ τα έθνη, που θα αμολήσει λυσσασμένα ζόμπι να μας καταδιώκουν!!!

ΦΡΙΚΗ – Ο ΠΟΥ συστήνει, μέσω ειδικής συνόδου της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, ομάδα «covid police», για ΟΛΑ τα έθνη, που θα αμολήσει λυσσασμένα ζόμπι να μας καταδιώκουν!!!

by _
0 comment 166 views

ΦΡΙΚΗ – Ο ΠΟΥ συστήνει, μέσω ειδικής συνόδου της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, ομάδα «covid police», για ΟΛΑ τα έθνη, που θα αμολήσει λυσσασμένα ζόμπι να μας καταδιώκουν!!!


Διαβάστε επίσης το τελευταίο μας άρθρο για τον ΟΗΕ με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλο τον κόσμο και να αναστείλει τις εκλογές!!!


Αλλά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχουμε ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ νέα!!!…

Έχει συνεδριάσει Ειδική Σύνοδος της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (του ΠΟΥ) που προτείνει την υιοθέτηση δεσμευτικού εγγράφου από τις εθνικές κυβερνήσεις «Συμφωνία πανδημίας». Η «συμφωνία» θα προβλέπει:

-Το αποκλειστικό δικαίωμα του ΠΟΥ να ανακοινώσει την έναρξη της επόμενης «πανδημίας»…

-Κατάργηση του κανόνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε περίπτωση έναρξης καθεστώτων «πανδημίας»…

-Ριζικοί περιορισμοί στα δικαιώματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων παρέχοντας σε ΜΚΟ και άλλες ακαθόριστες δομές το δικαίωμα, σε ίση βάση με τα κράτη, να συμμετέχουν στη θέσπιση διεθνών νόμων…



-Η υποχρέωση των χωρών να ζητούν εξωτερική βοήθεια σε περίπτωση που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνες τους μια «πανδημία»…

Ακολουθεί το πρωτότυπο….τσεκάρετε το προτελευταίο βίντεο….θα αμολησουν λυσσασμένα ζόμπι με μια κονκάρδα αντιστολής να παριστανουν την «covid police» και να μας καταδιωκουν!!! Υπάρχουν και κονκάρδες έτοιμες και περιβραχιόνια για «covid police« πολιτων!!!

Ανοίξετε λοιπόν τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε το βίντεο που υπάρχει εκεί μέσα….

___________

Ειδική σύνοδος της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας 29 Νοεμβρίου 2021 – 1 Δεκεμβρίου 2021

https://www.who.int/news-room/events/detail/2021/11/29/default-calendar/second-special-session-of-the-world-health-assembly?fbclid=IwAR34BP36jtOU_z3l7Y9OvndYor15mAWMoP2EN1va3ByeKZszVLBLNJcABhA

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr