Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλο τον κόσμο και να αναστείλει τις εκλογές! ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τεστ για τη νέα “παραλλαγή”, οι άνθρωποι, ωστόσο, “βγαίνουν θετικοί” σε αυτήν!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλο τον κόσμο και να αναστείλει τις εκλογές! ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τεστ για τη νέα “παραλλαγή”, οι άνθρωποι, ωστόσο, “βγαίνουν θετικοί” σε αυτήν!!!

by _
0 comment 207 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλο τον κόσμο και να αναστείλει τις εκλογές!!!…

ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τεστ για τη νέα “παραλλαγή”, οι άνθρωποι, ωστόσο, “βγαίνουν θετικοί” σε αυτήν!!!…

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Νοεμ. 2021 | 1220 πμ| Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύφωνα με τον εξ Όστιν του Τέξας δημοσιογράφον Alex Jones στην χθεσινή του εκπομπή..

-Η Ελίτ σχεδιάζει ένα παγκόσμιο lockdown που θα μπορούσε να οδηγήσει σε λιμοκτονία και θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

-Η ελίτ κατηγορεί τώρα τους ανεμβολίαστους για το τελευταίο ξέσπασμα της τελευταίας παραλλαγής καθώς και τους υποτιθέμενους «θανάτους» που έχουν «σημειωθεί» -χωρίς αποδείξεις– εξαιτίας της. Αυτό είναι το τέλειο κάλυμμα ή προσχημα όλων των θανάτων που συμβαίνουν από τις πειραματικές ενέσεις με τα εμβόλια COVID.

-Ο Δρ Fauci μόλις δήλωσε ότι “πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο” και ότι οι κυβερνήσεις μπορεί να χρειαστεί να επιβάλουν lockdown λόγω της λεγόμενης παραλλαγής “Omicron” (η οποία όλοι γνωρίζουμε ότι είναι επίσης ψεύτικη)

-Οι παγκοσμιοποιητές δηλώνουν ανοιχτά ότι θα υπάρξουν 10 νέες «παραλλαγές» του «COVID-19» το 2022 και μετά

-Ο Δρ Fauci έχει ήδη δημιουργήσει χιλιάδες νέες παραλλαγές θανατηφόρων ιών στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα. Έχει έναν στρατό από αυτούς έτοιμο για απελευθέρωση.

-Ο Fauci κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας για συστατικά του HIV που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του COVID-19. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Eπίσημες κυβερνητικές εκθέσεις δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν το…AIDS μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

-Ο Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος λέει ότι θέλουν μόνιμο lockdown και αναγκαστικούς εμβολιασμούς επειδή αυτή η νέα παραλλαγή είναι τόσο κακή όσο ο Έμπολα και αν δεν κάνουμε κάτι γι ‘αυτό, θα πεθάνουμε όλοι.

-Η νέα γυναίκα κυβερνήτις της Νέας Υόρκης κήρυξε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στην πολιτεία της.

-Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τεστ για τη νέα “παραλλαγή”, οι άνθρωποι, ωστόσο, “βγαίνουν θετικοί” σε αυτήν!!!

-Επίσης, και σύμφωνα με το μεγάλο, αμερικανικό, πατριωτικό σάιτ The Gateway Pundit, oι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έλαβαν έγκριση έκτακτης χρήσης πριν από μερικές εβδομάδες για μια “παραλλαγή του COVID” που ανακαλύφθηκε πριν από ΛΙΓΕΣ ημέρες!!!



-Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλο τον κόσμο και να αναστείλει τις εκλογές χωρών σε όλο τον κόσμο!!!

-Οι εταιρικοί παγκοσμιοποιητές που διοικούν κρυφά τον ΟΗΕ βρίσκονται πίσω από όλα αυτά και είναι αυτοί που λένε στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να εφαρμόσουν περισσότερα lockdown.

-Η Ελιτ έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως στις κυβερνήσεις-μαριονέττες τους να καταργήσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των πολιτών τους επειδή δεν είναι πλέον επαρκώς εμβολιασμένοι και αυτό θα οδηγήσει σε νέα λοκντάουν ΠΑΝΤΟΥ. Θα επιβάλουν επίσης μια παγκόσμια ταυτότητα Κόβιντ για ΟΛΟΥΣ αν δεν ξυπήνσουμε πρώτα και αντισταθούμε!!!…

Διαβάστε επίσης η πιο τελευταία μας αποκάλυψη για όλα τα ΥΠΟΥΛΑ που έχει στα «σκαριά» για την ανθρωπότητα ο ΟΗΕ κατόπιν εντολής της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τίτλο ΦΡΙΚΗ – Ο ΠΟΥ, μέσω ειδικής συνόδου της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, συστήνει ομάδα «covid police» για ΟΛΑ τα έθνη που θα αμολήσει λυσσασμένα ζόμπι να μας καταδιώκουν!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

———–

ΠΗΓΗ >> https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/11/emergency-sunday-broadcast-un-preparing-to-declare-worldwide-martial-law-suspend-elections-alex-jones-must-video-3608484.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr