Home ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ της Μαράια Κάρεϊ: “Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα…ΜΠΟΛΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!”…

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ της Μαράια Κάρεϊ: “Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα…ΜΠΟΛΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!”…

by _
0 comment 170 views

“Πιάστηκε” να κάνει ΜΠΟΛΙ…ΨΕΥΤΙΚΟ η Mariah Carey (Μαράια Κάρεϊ)!!!

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ της Μαράια Κάρεϊ: “Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα…ΜΠΟΛΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!”


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20 Noem. 20201, 11:06πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πόσες διασημότητες γνωρίζουν ότι η πειραματική ένεση mRNA δεν είναι ασφαλής ή αποτελεσματική, αλλά προσποιούνται ότι την λαμβάνουν ούτως ή άλλως;

Ο Alex Jones και ο Owen Shroyer εξετάζουν ένα βίντεο που έχει πάρει έκταση παντού σε όλο το διαδίκτυο που δείχνει την τραγουδίστρια Mariah Carey να κάνουν εμβόλιο από μια σύριγγα-προπ (ψεύτικη δηλαδή)!

Τα πλάνα δείχνουν ότι η σύριγγα φαίνεται να κινείται προς τα πάνω στο χέρι του Carey καθώς χορηγείται, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν είχε προσαρτηθεί μια βελόνα σε αυτήν.

Και ΠΡΙΝ «εμβολιαστεί», κάνει το σύμβολο των τριών….ΕΞΑΡΙΩΝ (666) των Μασόνων η ΚάρεΪ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!…

______

Μην ξεχνάτε πως η δική της αδελφή την έχουν κατηγορήσει ΔΗΜΟΣΙΑ την Μαράια ότι συμμετέχει σε…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ καθώς και…ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ!!! Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για περισσότερα.

Οι ελιτιστές (ΑΛΗτιστές μάλλον) αυτού του κόσμου ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ κάνοντας ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Εάν, π.χ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει το μπόλι το …ΠΡΑΚΜΑΤΙΚΟ, δεν θα ήταν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά…..6 ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τον Αλ Σίσι με τίτλο Πωπωπω!!! ΑΟΡΑΤΟ το «εμβόλιο» του Αλ Σίσι στην Αίγυπτο…!!! «Θαύμα»!!!…«Θαύμα»!!!…

Η «κα» Μαράια έχει κάνει διαχρονικά ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ στην καριέρα της. Άρα, νομίζετε ότι αυτήν θα την άφηνε να κάνει το…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;;;;….

_________

Με πληροφορίες από τη πηγή >> https://www.infowars.com/posts/mariah-carey-caught-taking-fake-vaccine/ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr