Home Greek News ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ DR. DAVID MARTIN! ” ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΥΤΟΙ”: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ DR. DAVID MARTIN! ” ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΥΤΟΙ”: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

by _
0 comment 194 views

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ DR. DAVID MARTIN! ” ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΥΤΟΙ”: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

18 Νοεμβρίου, 2021 12  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Αυτή η τελευταία ομιλία του Dr. David Martin που έδωσε στην έκθεση ‘Red Pill Expo’ δεν αποτελεί μόνο μια σειρά τρανταχτών αποκαλύψεων για το ποιοί απεργάζονται κρυφά το τέλος της Ανθρωπότητας, αλλά και μια πραγματική έμπνευση που θα σας συναρπάσει και ένα κάλεσμα για αγώνες που δεν θα βασίζονται σε θερμοκέφαλες πράξεις, ώστε να χάσουμε το δίκιο μας, αλλά στη γνώση, στην αντίδραση και στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.

Ο Δρ. Μάρτιν τοποθετεί τα ονόματα και τα πρόσωπα όλων των σημαντιών παικτών στο “θέατρο του τρόμου του κόβιντ” σε μια διαφάνεια, γιατί όπως τονίζει είναι σημαντικό “να ονομάζουμε αυτά τα πρόσωπα, γιατί όσο τα κρατούμε στην ανωνυμία, ενεργοποιούμε τις δυνάμεις του σκότους.

Όταν, όμως, βλέπουμε τα πρόσωπά τους στην οθόνη, συνειδητοποιούμε ότι είναι απλώς άτομα που έχουν χάσει το κοινωνικό συμβόλαιο με την ανθρωπότητα. πρόκειται για άτομα κοινωνιοπαθή και ψυχοπαθή.”

Πρόκειται για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αλλά πιστεύω και όλης της μπλογκόσφαιρας το θέμα που ακολουθεί.

Το μετέφρασε για λογαριασμό του ιστολογίου μου, αναγνώστης  και οφείλω δημόσια να τον ευχαριστήσω.

Στην ανάρτηση αυτή, αποκαλύπτονται ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, που ελάχιστα ή και καθόλου δεν γνωρίζαμε γι αυτούς.

Ο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής Dr. DAVID MARTIN, αποκαλύπτει σε παγκόσμια θέα ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ COVID-19 και ποιοί βρίσκονται πίσω από τις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ.

Στο συγκλονιστικό άρθρο που θα διαβάσετε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Η PALANTIR!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://attikanea.info/%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%A5%CE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr