Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΟΥΜ!!! – Σοκ: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο μη εμβολιασμένου ατόμου που διαδίδει τον COVID ΜΕΤΑ την ανάρρωση!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Σοκ: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο μη εμβολιασμένου ατόμου που διαδίδει τον COVID ΜΕΤΑ την ανάρρωση!!!

by _
0 comment 189 views

Σοκ: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο μη εμβολιασμένου ατόμου που διαδίδει τον COVID ΜΕΤΑ την ανάρρωση!!!

Infowars.com
12 Νοεμβρίου 2021, 3:38 μ.μ


Οι πληροφορίες θα μπορούσαν να παρέχουν εύλογα νομικά επιχειρήματα στους δικηγόρους που υπερασπίζονται πελάτες που αρνούνται τις εντολές εμβολίων βάσει φυσικής ανοσίας…

Απάντηση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο αίτημα FOIA (Freedom of Information Act, Νόμος περι ελεύθερης πληροφορήσεως) ενός δικηγόρου δείχνει ότι το CDC δεν έχει κανένα αρχείο μη εμβολιασμένου ατόμου που να διαδίδει τον Covid-19 μετά την ανάρρωσή του από τη νόσο, γεγονός που συνηγορεί υπέρ της φυσικής ανοσίας.

Σε απάντηση στη δικηγόρο της Siri & Glimstad, Elizabeth Brehm, ο επικεφαλής της FOIA του CDC την ενημέρωσε ότι η υπηρεσία δεν μπορούσε να βρει αρχεία περιπτώσεων στις οποίες μη εμβολιασμένοι (ανεμβολίαστοι) άνθρωποι που είχαν προηγουμένως Covid-19 και ανάρρωσαν, και που μολύνθηκαν εκ νέου, και στη συνέχεια διέδωσαν την ασθένεια στους άλλους γύρω τους.

Δείτε το σχετικό τουίτ…

Οι πληροφορίες ή η έλλειψή τους θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα εύλογο νομικό επιχείρημα για τους δικηγόρους που υπερασπίζονται πελάτες που αρνούνται τις εντολές εμβολίων για λόγους φυσικής ανοσίας!!!

Η δικηγορική εταιρεία Siri & Glimstad με έδρα τη Νέα Υόρκη λέει ότι βοήθησε «εκατοντάδες άτομα» να αποκτήσουν εξαιρέσεις εμβολίων και να αντεπιτεθούν σε διάφορες εντολές εργοδοτών Covid-19.

Διαβάστε την πλήρη απάντηση του CDC:

 

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/shock-cdc-admits-it-has-no-record-of-unvaccinated-person-spreading-covid-post-recovery/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr