Home ΗΠΑ Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο τρελο-Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!!

Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο τρελο-Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!!

by _
0 comment 196 views

Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο ΕΒΡΑΙΟΣ Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!!


Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό σάιτ TheGatewayPundit.com, διαβάζουμε τα εξής αστεία για τον Περι…ΟΥΣΤιον του «θεού» Άλμπερτ Μπουρλά (με τις…ΜΠΟΥΡΔΕΣ του)….

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer την Τρίτη είπε ότι οι άνθρωποι που τολμούν να «διαδώσουν παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια Covid είναι «εγκληματίες».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, επιτίθεται τώρα στην Πρώτη Τροποποίηση του Αμερικανικιύ Συντάγματος!

Ο Μπουρλά είπε ότι οι άνθρωποι που διακινούν παραπληροφόρηση σχετικά με τα τρυπήματα Covid και τολμούν να μιλήσουν άσχημα για το προϊόν του είναι «εγκληματίες».

Μετάφραση: Οι αρνητές των εμβολίων του κοστίζουν…ΛΕΦΤΑ, επομένως θα χρησιμοποιεί τώρα την πλατφόρμα του για να επιτεθεί σε Αμερικανούς που ασκούν τα δικαιώματά τους.



«Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες», είπε ο Μπουρλά στον διευθύνοντα σύμβουλο του Atlantic Council Frederick Kempe την Τρίτη. «Δεν είναι κακοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες γιατί κοστίζουν κυριολεκτικά τη ζωή σε εκατομμύρια ζωές».

Ο Μπουρλά είπε επίσης ότι η ζωή δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι να ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ το…ΜΠΟΛΙ που..ΣΚΟΤΩΝΕΙ…!!! ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ομως μιας και αυτό ξεσπομπιθηκε από το στόμα ενος ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ.

«Το μόνο πράγμα που βρίσκεται μεταξύ του νέου τρόπου ζωής και του σημερινού τρόπου ζωής είναι, ειλικρινά, η διστακτικότητα για τους εμβολιασμούς», είπε.



‘Ομως σας έχουμε αποκαλύψει εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!! , οι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ που είναι πίσω από την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με τα αυτά θανατηφόρα μπόλια είναι οι..ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ…!!!

Γι’ αυτό, αυτά που λέει ο Μπουρλά είναι….ΜΠΟΥΡδες διότι οι ΜΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ εδώ είναι ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ μαζί με τους ΣΥΝ-ΟΒΡΙΟΥΣ ΤΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ –ΣΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΥΣ» ΑΡΝΗΤΕΣ— ΠΡΟΒΟΛΕΣ  ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!:

_____

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/pfizer-ceo-says-people-spread-misinformation-covid-vaccines-criminals-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr