Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Ελληνίδα εκπρόσωπος τύπου του Τζο Μπαιντεν, Τζεν Ψάκη, ΛΕΙΠΕΙ εδώ και 12 μέρες ΜΕΤΑ την λήψη του μπολιού!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Ελληνίδα εκπρόσωπος τύπου του Τζο Μπαιντεν, Τζεν Ψάκη, ΛΕΙΠΕΙ εδώ και 12 μέρες ΜΕΤΑ την λήψη του μπολιού!!

by _
0 comment 229 views

PHOTO BY CHIP SOMODEVILLA/GETTY IMAGES

GreekNewsOnDemand.com: 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Ελληνίδα εκπρόσωπος τύπου του Τζο Μπαιντεν, #ΤζενΨακη, ΛΕΙΠΕΙ εδώ και 12 μέρες ΜΕΤΑ την λήψη του μπολιού!!

Σύμωνα με το trendingpolitics.com, από τότε που η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ανακοίνωσε ότι έχει Covid-19, παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη, απουσίαζε από τους προβολείς της δημοσιότητας. Αυτή την εβδομάδα τον ρόλο της ανέλαβε η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου Karine Jean-Pierre, η οποία μπορεί να είναι το λιγότερο αξιόπιστο άτομο στον πλανήτη.

«Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει νωρίς το πρωί της Πέμπτης ότι η Ψάκη δεν θα ταξιδεύει με τον Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής των G20 στη Ρώμη λόγω οικογενειακής έκτακτης ανάγκης», είπε η αναπληρώτρια. «Αυτή η έκτακτη ανάγκη, είπε την Κυριακή, ήταν ότι μέλη του νοικοκυριού της είχαν διαγνωσθεί θετικά στον COVID-19».

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Τζεν Ψάκη ήταν στις 27 Οκτωβρίου. Δείτε την…

Αναφορές υπάρχουν επίσης ότι ο κυβερνήτης της #Καλιφορνια Gavin Newsom ΛΕΙΠΕΙ κι αυτός εδώ και μέρες μετα το «εμβολιο» και ότι είναι ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ στο σπίτι του και κοντά στο θάνατο!!!

Η εξαφάνιση της Jen Psaki μετά την είδηση της «επαναστατικής μόλυνσης» συνοδεύει μια άλλη μυστηριώδη εξαφάνιση από την κοινή θέα: εκείνη του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Gavin Newsom δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ έντεκα ημέρες, αφού έλαβε μια… ενισχυτική δόση της Moderna. Ο Newsom εξήγησε επίσης την ακύρωση του ταξιδιού του στη Ρώμη ως «ξαφνική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη».

Δείτε τώρα τη σχετική μας εκπομπή επ αυτού…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr