ΙΔΟΥ ο Νόαμ Τσόμσκι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Κλειδώστε τους σκεπτικιστές των εμβολίων στα σπίτια τους και στερήστε τους το φαή»…!!!


ΙΔΟΥ ο Νόαμ Τσόμσκι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Κλειδώστε τους σκεπτικιστές των εμβολίων στα σπίτια τους και στερήστε τους το φαή»…!!!

Image Credit: Infowars.com


Ο αριστερός Νόαμ Τσόμσκι κάνει τους γύρους του ζητώντας όσοι δεν θέλουν να κάνουν ενέσεις με πειραματικά, θανατηφόρα «εμβόλια» να απομονωθούν στα σπίτια τους και να μην τους αφήσουν να βγουν ακόμη και να πάρουν φαγητό…!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο τι πρέπει να κάνουν με τους μη εμβολιασμένους, ο Chomsky λέει ότι οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να…απομονωθούν. Τότε λέει με τρόπο ψυχρό «Με ρωτάτε πώς θα τους πάμε μετά φαγητό για να φάνε. Ε, αυτό δικό τους πρόβλημα είναι»…!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Ο Τσόμσκι, παρ’ όλο που το παίζει «αντισυστημικός» «διανοούμενος» «υπέρμαχος» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κτλ., εδώ δείχει τελικά τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ: Είναι …ΕΒΡΑΙΟΣ και οι…ΕΒΡΑΙΟΙ είναι πίσω από ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…για περισσότερα.

Ο Άλεξ Τζόουνς καλύπτει αυτές και άλλες παράφορες παγκοσμιοποιητικές δηλώσεις μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες.

______

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/noam-chomsky-lock-vaccine-skeptics-in-their-homes-and-deprive-them-of-food/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/10/10/%cf...