Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!! – Η Βασίλισσα καλωσορίζει τον Τζον Κέρι, τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους στο Κάστρο του Ουίνδσορ για μια πολύ πλούσια δεξίωση

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!! – Η Βασίλισσα καλωσορίζει τον Τζον Κέρι, τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους στο Κάστρο του Ουίνδσορ για μια πολύ πλούσια δεξίωση

by _
0 comment 189 views

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!! – Η Βασίλισσα καλωσορίζει τον Τζον Κέρι, τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους στο Κάστρο του Ουίνδσορ για μια πολύ πλούσια δεξίωση


Η βασίλισσα της Αγγλίας συναντήθηκε με δισεκατομμυριούχους και άλλους στο κάστρο του Windsor για μια πολυτελή δεξίωση. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζον Κέρι και άλλοι χαμογέλασαν όταν συνάντησαν τη βασίλισσα στην εκδήλωση.

Η Daily Mail ανέφερε:

Η βασίλισσα παρουσίασε μια κομψή εμφάνιση καθώς καλωσόρισε δισεκατομμυριούχους ηγέτες επιχειρήσεων, προεδρικούς απεσταλμένους και επιχειρηματίες τεχνολογίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ για μια πολυτελή υποδοχή μετά από μια κυβερνητική επενδυτική σύνοδο κορυφής την Τρίτη.

Η Daily Mail συνέχισε:

Ο Αμερικανός απεσταλμένος για το κλίμα John Kerry, η Poppy Gustafsson, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Darktrace και ο Hamed Bin Zayed Al Nahyan διευθύνων σύμβουλος του Abu Dhabi Investment Authority, ήταν μεταξύ εκείνων που συναντήθηκαν με τους ανώτερους βασιλείς.

 

Η βασίλισσα, ο Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καλωσόρισαν θερμά τους επιχειρηματικούς ηγέτες και τα μέλη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού Εξωτερικών Λιζ Τρους, η οποία φορούσε ένα σύνολο μπλε κοβαλτίου και τη γραμματέα Διεθνούς Εμπορίου Anne-Marie Trevelyan.

Ώστε ο Τζον Κέρι είναι τώρα ο απεσταλμένος για το κλίμα για τις ΗΠΑ, σαν να χρειάζεται κάποιος;;;

Δεν έγινε καμία αναφορά ως προς το σκεπτικό της συγκέντρωσης.

Ως γνωστόν, ο Bill Gates έχει συνδεθεί με τον δήθεν «νεκρό» πλέον παιδόφιλο Jeffrey Epstein και ο γιος της βασίλισσας έχει συνδεθεί επίσης με τον Epstein. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είχε σχέση με το συμβάν. Γνωρίζουμε ότι ο Γκέιτς γνωρίζει ότι ο Επστάιν είναι «νεκρός»–τάχα μου.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ – Τόσο ο Μπίλ Γκέιτς όσο κι η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι πίσω από την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία! Η βασίλισσα της Αγγλίας τυγχάνει να έχει το δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ψευδο-κορονοϊό (που ενσωματώθηκε στο θανατηφόρο περιεχόμενο του «εμβολίου» COVID-19) που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του…2018. Εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της πατέντας είναι το Ινστιτούτο Pirbright και άλλοι βρετανικοί οργανισμοί. Οι χρηματοδότες είναι το ίδρυμα Bill και Melinda Gates, η DARPA και άλλοι διεθνείς οργανισμοί. Ένας από τους καταπιστευματοδόχους τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος.

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/queen-welcomes-john-kerry-bill-gates-others-windsor-castle-lavish-reception/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr