Home ΚΟΣΜΟΣ Παραμυθένιος (μουσουλμανικός) γάμος για την κόρη του Bill Gates με Αιγύπτιο ιππέα

Παραμυθένιος (μουσουλμανικός) γάμος για την κόρη του Bill Gates με Αιγύπτιο ιππέα

by _
0 comment 222 views

Παραμυθένιος (μουσουλμανικός) γάμος για την κόρη του Bill Gates με Αιγύπτιο ιππέα


Η Τζένιφερ Γκέιτς (Jennifer Gates), η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, εκατομμυριούχο Ναγιέλ Νασάρ (Nayel Nassar)…

ΗΤζένιφερ Γκέιτς (Jennifer Gates), η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Μπιλ Γκέιτς (Bill Gates) και της πρώην συζύγου του, Μελίντα, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Ναγιέλ Νάσαρ (Nayel Nassar). Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην κομητεία Westchester της Νέας Υόρκης, στο ράντσο με άλογα που της αγόρασαν οι γονείς της πριν από μερικά χρόνια. Είναι ένα ακίνητο 124 στρεμμάτων, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η λίστα των καλεσμένων έφτανε τους 300. Η Τζένιφερ διάλεξε νυφικό με την υπογραφή της Vera Wang, ενώ βγαίνοντας από το αρχοντικό της, είχε μαζί της εννέα μικρές παράνυμφους. Ο γάμος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κόστισε «τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια». Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η νύφη και ο πατέρας της χόρεψαν το «Can You Feel The Love Tonight» του Elton John.



Το μπάτσελορ πάρτι της νύφης, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach στην Καλιφόρνια, όπου τα δωμάτια κοστίζουν κατά μέσο όρο από 1.500 έως 3.300 δολάρια τη βραδιά.

ethnos/photo: video screenshot

Πηγή >> https://www.el.gr/life/paramythenios-moysoylmanikos-gamos-g/?fbclid=IwAR2kGealkY1sI1gkq5OTkRDXsx_gXVtqX31FMr1OrhNCfmAdxcdvQ7ASGqU

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr