Home ΚΟΣΜΟΣ Διαφθορά μεγάλη: Μεγάλο αμερικανικό κανάλι παραδέχεται ανοιχτά ότι το άρθρο του υπερ των θανατηφόρων εμβολίων mRNA ΠΛΡΩΘΗΚΕ από τη Pfizer!!!

Διαφθορά μεγάλη: Μεγάλο αμερικανικό κανάλι παραδέχεται ανοιχτά ότι το άρθρο του υπερ των θανατηφόρων εμβολίων mRNA ΠΛΡΩΘΗΚΕ από τη Pfizer!!!

by _
0 comment 114 views

Διαφθορά μεγάλη: Μεγάλο αμερικανικό κανάλι παραδέχεται ανοιχτά ότι το άρθρο του υπερ των θανατηφόρων εμβολίων mRNA ΠΛΡΩΘΗΚΕ από τη Pfizer!!!


Το αριστερόστροφο τηλεοπτοικό κανάλι CNBC χρησιμεύει ως φερέφωνο προπαγάνδας εμβολίων COVID που αγοράστηκε και πληρώθηκε από τον σημαντικό παραγωγό εμβολίων COVID…

Το CNBC παραδέχτηκε ανοιχτά ότι “διακινούσε” την προπαγάνδα εμβολίων COVID για λογαριασμό της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της ένεσης mRNA.

Το άρθρο του CNBC, με τίτλο “Για την Pfizer, ένα εμβόλιο COVID-19 μπορεί να είναι απλώς η αρχή για την πιθανή επαναστατική υπόσχεση της τεχνολογίας mRNA” (“For Pfizer, a COVID-19 vaccine may just be the beginning for the potential revolutionary promise of mRNA technology,”) συμπεριλήφθηκε σε ένα tweet νωρίτερα αυτόν τον μήνα που περιλαμβάνει ακόμη και ένα απόσπασμα που αποκαλύπτει ότι πληρώθηκε από την Pfizer με το hashtag “#ad” («αγγελἰα» δηλαδή).

Δείτε το άρθρο τους εδώ »» https://www.cnbc.com/advertorial/2021/10/01/for-pfizer-a-covid-19-vaccine-may-just-be-the-beginning-for-the-potential-revolutionary-promise-of-mrna-technology-b.html

Δείτε τώρα και το σχετικό τουίτ…

Το άρθρο αναφέρει την ανάπτυξη του εμβολίου mRNA από την Pfizer ως ένα «τεράστιο επιστημονικό επίτευγμα» που «συνενώθηκε ως ορόσημο στις προσπάθειες κατά της πανδημίας».

Στη συνέχεια, το δουλικό άρθρο φέρνει αρκετά στελέχη της Pfizer να καυχηθούν για το έργο τους στην τεχνολογία mRNA και τις μελλοντικές έρευνες και εφαρμογές mRNA.



Το CNBC δεν είναι η μόνη οντότητα που αποζημιώθηκε για να προωθήσει την προπαγάνδα του Big Pharma (των Μεγάλων Φαρμακευτικών) για τα εμβόλια.

____

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/corrupt-cnbc-openly-admits-pro-mrna-vaccine-article-paid-for-by-pfizer/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr