Home Greek News ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ” ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ” ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

by _
0 comment 112 views

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ” ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Η ανάγκη για την ενασχόληση με τα κοινά προκύπτει από την ανάγκη της ίδιας της κοινωνίας να χαράξει νέα πορεία στην πολιτική ζωή του τόπου, βασισμένη σε νέα, άφθαρτα και φρέσκα πρόσωπα, με γνώμονα την δικαιοσύνη, την ισοτιμία και την αξιοκρατία. Προκύπτει από την ανάγκη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας να εκπροσωπηθούν από ανθρώπους με ποιότητα, ιδανικά και αξίες. Ο Έλληνας έχει ανάγκη τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής του. Έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής και κυρίαρχος στη χώρα του. Έχει ανάγκη τα παιδιά του να ζουν σε μία ευνομούμενη και Δημοκρατική πολιτεία με δίκαιες κοινωνικές παροχές και στήριξη. Το δικαίωμα του “πολιτεύεσθαι” είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε κάθε Έλληνα πολίτη και όχι προνόμιο ορισμένων!

Ό.τι διέλυσε την Πατρίδα μας δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει να επιτρέπει να υφίσταται. Πρέπει να το ξεριζώσει. Η αντίσταση της Εξουσίας με την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και του δικαιώματος του “πολιτεύεσθαι” δεν χωρούν στις Δημοκρατικές κοινωνίες. Είναι πλέον καιρός σε αυτούς τους έσχατους καιρούς να προσπαθήσουμε να εισέλθει η ποιότητα στην πολιτική! Ο ανιδιοτελής αγώνας φθασμένων και καθαρών ανθρώπων πρέπει να δικαιωθεί! Ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν πολιτικοί αλλά που αναγκάζονται να ασχοληθούν με την πολιτική, αφού βλέπουν πως δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η σοβούσα κατάσταση, προϊόν των επαγγελματιών πολιτικών! Ανθρώπων που έχουν εργαστεί και δεν δημιουργήθηκαν λόγω του φαινομένου – ελληνικού και μόνο – της οικογενειοκρατίας!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ >>  https://egerssi.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr