Home Greek News Η έρευνα του Dr. Robert O. Joung και η Eξώδικη Γνωστοποίηση της στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλάζουν με οδυνηρό τρόπο τα δεδομένα για τα mRNA εμβόλια.

Η έρευνα του Dr. Robert O. Joung και η Eξώδικη Γνωστοποίηση της στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλάζουν με οδυνηρό τρόπο τα δεδομένα για τα mRNA εμβόλια.

by _
0 comment 156 views

Η έρευνα του Dr. Robert O. Joung και η Eξώδικη Γνωστοποίηση της στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλάζουν με οδυνηρό τρόπο τα δεδομένα για τα mRNA εμβόλια….

Στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, βρίσκεται από τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 το εξώδικο της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, μαζί με μια ιατρική έρευνα ΣΟΚ, που αποκαλύπτει πόσα και ποιά  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ περιέχουν τα εμβόλια “κατά” του COVID-19.

Μια παγκόσμια έρευνα που ήδη προκαλεί σεισμό, βρίσκεται αναλυτικά στα χέρια του εισαγγελέα του Α.Π.

Θα είμαι ωμή ως προς τις όποιες ελπίδες μπορεί να δημιουργήσει το εξώδικο της κ. Κατερίνας Χατζηθεοδώρου.

Ο εισαγγελέας του Α.Π. Βασίλης Πλιώτας, πιστεύω πως θα το πετάξει στο καλάθι των σκουπιδιών του.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ “δικαιοσύνη” ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.



ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΩΣ … “ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Το ίδιο φυσικά θα αφορά κάθε δικαστή και εισαγγελέα, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο που από θέση εξουσίας, συμμετείχε και συμμετέχει όχι μόνον στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ, αλλά και στην πλήρη κατάλυση του Συντάγματος και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ.

Κι εκείνη Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, θα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

-Καλλιόπη Σουφλή



Υ.Γ.1. Σήμερα, πολλοί μπορούν να γελούν και με την πρωτοβουλία της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου και με όσα σχολιάζω.

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ… ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ.

Υ.Γ.2. Σύμφωνα με τους νόμους, μετά από ένα εύλογο δίμηνο τρίμηνο διάστημα λήψης του εξωδίκου, και θεωρώντας δεδομένο πως ο Βασίλης Πλιώτας θα αδιαφορήσει γι αυτό, ΠΡΟΤΕΙΝΩ να διαμοιραστεί και να το υπογράψουν όσοι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ, μπορούν ως … ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. 



Ακόμα κι αν καταλήξει και πάλι στον κάλαθο των αχρήστων, θα είναι ένα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΟΧΗΣ.

Ο ΠΛΙΩΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΡΙΣΑΝ.

Υ.Γ.3. Βασίλη Πλιώτα, σου θυμίζω μόνον τον ΑΡΘΡΟ 93 παρ. 4: “ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.”

Σύντομη εισαγωγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://attikanea.info

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr