Home ΚΟΣΜΟΣ Έδειχνε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ προς την Αστυνομία στην Αυστραλία και του…ΕΣΠΑΣΑΝ μετά το κρανίο οι παλιο-μπάστιοι!!! ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ!!!

Έδειχνε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ προς την Αστυνομία στην Αυστραλία και του…ΕΣΠΑΣΑΝ μετά το κρανίο οι παλιο-μπάστιοι!!! ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ!!!

by _
0 comment 172 views

Έδειχνε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ προς την Αστυνομία στην Αυστραλία και του…ΕΣΠΑΣΑΝ μετά το κρανίο οι παλιο-μπάστιοι!!! ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ!!!

Στο πρόσφατο συλλαλητήριο Συλλαλητήριο Βικτωριανών Εργαζομένων Για Την Ελευθερία  (“Victorian Workers Rally For Freedom”) που έλαβε χώρα στην Πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας, ο διαδηλωτής Daniel Andrews (Ντάνιελ Άντριους) απευθύνθηκε στην Αστυνομία εκεί λέγοντας ότι οι Αστυνομικοί πληρώνονται να τους προστατεύουν τους διαδηλωτές [όχι να τους κάνουν ΚΑΚΟ, όπως κάνουν σε πάρα πολλούς πολίτες της χώρας εδώ και μέρες διότι εκτελούν εντολές μιας λίαν τυρρανικής κυβέρνησης εκεί].

Είπε επίσης ότι, αν χρειαστεί, θα αναγκαστούν να προστατέψουν τους εαυτούς τους, για ευνόητους λόγους, και ότι ΑΝ οι αστυνομικοί συμπαραταχθούν μαζί τους, τότε αυτούς θα τους προστατέψουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έναντι οποιασδήποτε απειλής από το μαινόμενο πλήθος.

Δυστυχώς, όμως, θα δεχτεί μεγάλη επίθεση ο Daniel από τους βρωμο-μπάτσους, παρά την έκκληση που είχε προηγουμένως απηύθυνε προς σύσσωμη την Αστυνομία. Υπέστη κακώσεις στο κρανείο και αιμοραγούσε συνέχεια!!!

ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΕΙΟ!»!!!!!!

Στο παρακάτω, το οποίο έχουν αποθηκεύσει σε τρείς μορφές, μαθαίνουμε όλα αυτά για τον κο Daniel και, δυστυχώς, μαθαίνουμε επίσης πως θα…καταλήξει λίγο μετά ο ίδιος…

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…ΝΕΟ-ΤΑΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ….ΕΦΘΑΣΕ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

ΔΕΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΝΙΣΤΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!…

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο Facebook. Πατήστε αυτό το λίνκ εδώ ή το κάτω πλέιερ για να δετείτε τους όρους προβολής λόγω σκληρού περιεχομένου >> https://www.facebook.com/100005881932810/videos/2333417623458036/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr