Home Greek News EUMED 9: Τους ηγέτες-σατανάδες υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χειρονομία των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ – Άρχισε η Σύνοδος

EUMED 9: Τους ηγέτες-σατανάδες υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χειρονομία των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ – Άρχισε η Σύνοδος

by _
0 comment 160 views

Πρώτο Θέμα: EUMED 9: Τους ηγέτες υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Άρχισε η Σύνοδος

17/09/2021, 15:30


Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ντράγκι για οικονομία, κλιματική αλλαγή και μεταναστευτικό – Μηνύματα από την Αθήνα στη διεθνή κοινότητα λίγα 24ωρα μετά τη σύμπραξη AUKUS –  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Με την πρώτη συνεδρία αφιερωμένη στην Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην Μεσόγειο, στην οποία θα συμμετάσχει και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ξεκινά αυτήν την ώρα η Σύνοδος Κορυφής των Μεσογειακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα. Πρόκειται πλέον για το MED9, καθώς η ομάδα των επτά χωρών που συμμετείχαν μέχρι σήμερα στην ομάδα της EUMED εμπλουτίζεται από φέτος με τη συμμετοχή της Κροατίας και της Σλοβενίας.

Στην ατζέντα της Συνόδου που αποκτά ξεχωριστή γεωπολιτική βαρύτητα, βρίσκονται οι προκλήσεις ασφαλείας στη Μεσόγειο που θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα στην περιοχή, νέες εν δυνάμει κρίσεις, όπως η απειλή κύματος μεταναστευτικών ροών μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν αλλά και κρίσεις, των οποίων τις συνέπειες βιώνουν ήδη οι χώρες της Μεσογείου, όπως η κλιματική αλλαγή.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr