Home Greek News Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου προς τα μέλη του: Αποφεύγετε την έκφραση απόψεων που εκθέτουν την ψευτο-πανδημία…

Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου προς τα μέλη του: Αποφεύγετε την έκφραση απόψεων που εκθέτουν την ψευτο-πανδημία…

by _
0 comment 228 views

Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου προς τα μέλη του: Αποφεύγετε την έκφραση απόψεων που εκθέτουν την ψευτο-πανδημία…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Σεπτ. 2021, 11:11, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη επιστολή των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου, προς τα μέλη του, να αποφεύγουν την έκφραση απόψεων που εκθέτουν την όλη ΑΠΑΤΗ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, αποτελεί ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,  ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ;;;!!!…

ΚΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ…ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;;;…

Ακολουθεί η πλήρης μεταγραφή της… 

***



Ελληνική Δημοκρατία

Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου

Επείγον εμπιστευτικό

Προς μέλη Ι.Σ. Ζακύνθου

02/08/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η δημόσια προβολή και η έκφραση απόψεων από γιατρούς, για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας (και ειδικότερα για τον εμβολιασμό κατά SARS CoV-2), οι οποίες είναι αντίθετες με τις θέσεις της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητος, των Διεθνών Επιστημονικών Οργανισμών, των Ιατρικών Συλλόγων και των αρμοδίων φορέων της πολιτείας, αντίκειται στον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας ο σεβασμός του οποίου είναι υποχρεωτικός για τους γιατρούς.

Ως εκ τούτου απευθύνομαι θερμή παράκληση και ισχυρή σύσταση προς όλα τα μέλη μας να αποφεύγουν οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα.

Για τον Ι.Σ. Ζακύνθου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

Δρ. ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr