Home Greek News ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

by _
0 comment 120 views

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


έγκλημα των πυρκαγιών έχει ονοματεπώνυμα…

Σε κίνδυνο πυρκαγιών και τα νησιά μας;

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Είναι πανθομολογούμενο πως το Βερολίνο ελέγχει τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις στα μνημονιακά χρόνια (κυρίως). Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο κινδυνεύει να χαρακτηριστεί – τουλάχιστον – ως αιθεροβάμων!

Αφού όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις στην Ελλάδα, είχαν τόση χρονική διάρκεια, όση χρειαζόταν στην Καγκελαρία της Γερμανίας για να εξυπηρετήσει τα δόλια συμφέροντά της στην χώρα μας!

Ακόμη και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο πρόσωπο της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ήταν, όπως καλά ισχυρίζονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, επιλογή της Άνγκελα Μέρκελ…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b4-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr