Home Greek News Ιδού το πρόγραμμα 700 εκατ. ευρώ επιδοτούμενης αναδάσωσης της Ε.Ε. των “προστατευόμενων” δασικών περιοχών Natura με νέου τύπου δέντρα που σχεδιάσθη το 2019 και βρίσκεται ήδη στην 4η φάση που ξεκινά (φέτος) το καλοκαίρι του 2021 !!!

Ιδού το πρόγραμμα 700 εκατ. ευρώ επιδοτούμενης αναδάσωσης της Ε.Ε. των “προστατευόμενων” δασικών περιοχών Natura με νέου τύπου δέντρα που σχεδιάσθη το 2019 και βρίσκεται ήδη στην 4η φάση που ξεκινά (φέτος) το καλοκαίρι του 2021 !!!

by _
0 comment 200 views

Ιδού το πρόγραμμα 700 εκατ. ευρώ επιδοτούμενης αναδάσωσης από την Ε.Ε. των “προστατευόμενων” δασικών περιοχών Natura με νέου τύπου δέντρα που σχεδιάσθη το 2019 και βρίσκεται ήδη στην 4η φάση που ξεκινά (φέτος) το καλοκαίρι του 2021 !!!


-Γιάννης Παπαβασιλείου

Βρε κάτι συμπτώσεις. Πρόγραμμα 700.000.000 Ευρώ επιδοτούμενης αναδάσωσης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα των “προστατευόμενων” δασικών περιοχών Natura με νέου τύπου δέντρα .. Το “αναπτυξιακό” πρόγραμμα σχεδιάστηκε το 2019 και βρίσκεται ήδη στην τέταρτη φάση που ξεκινά (φέτος) το καλοκαίρι του 2021 !!!

Πάντως αναδάσωση χωρίς καμένα δεν γίνεται, γίνεται;

Α και αν μπορούν να μας πουν για ποιες περιοχές υπέγραψαν το 2020 αυτό το πρόγραμμα .

Και ιδού οι οι σωτήρες, πού θέλουν να φάνε από το ταμείο μερικαααα€€€ λεφτούλια….. 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ

Σε όλους όσους υπογράφουν για Avaaz κλπ. Βλέπετε ότι παντού μιλούν για ανεμογεννήτριες και επενδύσεις. ΟΥΤΕ ένας δεν ανέφερε ότι η  ΧΟΝΤΡΗ κομπίνα είναι στην ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ. Έκαναν τροποποίηση νόμου αναδάσωσης που γράφουν «δασικά δένδρα ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ».

Τα υβρίδια αυτά είναι ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ δέντρα, όχι γόνοι της ελληνικής φύσης. Όποτε πληρώνονται πνευματικά δικαιώματα σε εταιρείες όπως η B*@yer και η Syn*G*ent@.

Θα τα χρυσοπληρώσουμε εμείς. Θα τρέξουμε όλοι οι εθελοντές και ο στρατός να τα φυτέψουμε νομίζοντας ότι βοηθάμε. Και θα γεμίσουμε τα δάση μας…   δέντρα με ΜΠΟΛΙ.

Κοιτάξτε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «φύτευση 3 δις δέντρων ως το 2030».

Όσοι έχετε γνωστούς δημοσιογράφους προωθείστε να το βγάλουν. Ακόμη και ο τρόπος εμφύτευσης είναι πατέντα (άρα πληρωμένος) για να προστατεύσει το υβρίδιο από τον ανταγωνισμό από τη φυσική χλωρίδα κάτω από την καμένη γη.

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr