Home Greek News ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

by _
0 comment 110 views
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Είμαι πολύ πικραμένος, πολύ στεναχωρημένος, πολύ οργισμένος με όσα συμβαίνουν στον τόπο μας στα δυο χρόνια που κυβερνάει αυτή η νεοφιλελεύθερη παράταξη, η πάλαι ποτέ δεξιά, που σήμερα έχει χάσει ολοσχερώς τον προσανατολισμό της και δεν εκφράζει ποια ούτε κατ΄ ελάχιστον τους νοικοκυραίους, την μεσαία αστική λαϊκή τάξη!

Που μετά από 4-5 χρόνια διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένας δεν θα πίστευε ποτέ ότι θα ήταν η σημερινή κυβέρνηση πολύ χειρότερη από εκείνη της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μια κυβέρνηση, η κυβέρνηση της ΝΔ, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη ζωή, τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα!…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr